Napa Pilih Kita

Pengalaman

Pengalaman sing akeh babagan cetakan injeksi, cetakan jotosan, cetakan blister, lan manufaktur cetakan.

Jaminan kualitas

Tes penuaan produksi massal 100%, inspeksi materi 100%, tes fungsi 100%.

Layanan garansi

Garansi setaun lan layanan purna jual seumur hidup.

Nyedhiyakake dhukungan

Nyedhiyakake layanan percetakan layar sutra, stamping panas, transfer panas, stiker, cetakan pad.

Departemen R&D

Tim R&D kalebu desainer pangembangan cetakan, struktur lan tampilan.

Rantai produksi modern

Lokakarya peralatan produksi otomatis canggih, kalebu cetakan, lokakarya injeksi, lokakarya majelis produksi, lan lokakarya cetak.