Tabung gel faraj

  • 4ml natural PE vaginal gel tube

    4ml tabung gel bawok PE alami

    Detail Produk Tabung gel vagina 4ml kita digawe saka bahan PE, sing nduweni panyegelan lan kelancaran sing luwih apik. Tabung iku bunder. Bisa menehi sampeyan efek tampilan lan tampilan rak sing luwih apik. Nalika nggunakake, langkah pertama yaiku nyopot tutup ngarep lan tutup mburi, langkah kaping loro yaiku nyelarasake outlet obat ing tempek utawa anus, lan langkah kaping telu yaiku nggunakake tutup dawa kanggo nyurung rod push menyang tabung kanggo push tamba ing tabung menyang tabung Vagina utawa anus. Bisa digunakake kanggo obat bawok ...