Tabung

  • 3-5ml colour natural flat PP injection syringe

    3-5 suntik jarum suntik injeksi PP datar datar

    Tabung Aplikator Gel warna 3 / 5ml digawe saka bahan PP, sing bisa nutup luwih apik lan lancar. Bisa digunakake minangka piranti injeksi kanggo gel cair. Tabung kasebut minangka tabung datar kanthi diameter cilik, lan awak tabung dirancang miturut kebiasaan panggunaan sing beda-beda lan kudu menehi sampeyan perasaan tangan lan efek tampilan rak sing luwih apik. Nalika nggunakake, langkah pertama yaiku nyopot tutup ngarep lan tutup mburi, langkah kapindho yaiku ngekspor obat ing tempek utawa anus, lan langkah kaping telu yaiku nggunakake tutup dawa kanggo push rod push menyang tabung kanggo push tamba ing tabung menyang tempek utawa anus. Iki bisa digunakake kanggo pangiriman obat bawok, perawatan bawok, pangiriman obat anal, lan kemasan perawatan anal. Gampang digawa lan digunakake. Aplikator bawok kita minangka produk kemasan siji-wektu lan bisa dikemas kanthi aseptik. Yen sampeyan duwe bentuk sing luwih apik, kita bisa menehi proses khusus kanggo sampeyan. Tabung Tes Khusus

  • 4ml natural PE vaginal gel tube

    4ml tabung gel bawok PE alami

    Detail Produk Tabung gel vagina 4ml kita digawe saka bahan PE, sing nduweni panyegelan lan kelancaran sing luwih apik. Tabung iku bunder. Bisa menehi sampeyan efek tampilan lan tampilan rak sing luwih apik. Nalika nggunakake, langkah pertama yaiku nyopot tutup ngarep lan tutup mburi, langkah kaping loro yaiku nyelarasake outlet obat ing tempek utawa anus, lan langkah kaping telu yaiku nggunakake tutup dawa kanggo nyurung rod push menyang tabung kanggo push tamba ing tabung menyang tabung Vagina utawa anus. Bisa digunakake kanggo obat bawok ...