Tamper Bukti

  • PP child proof plastic bottle caps

    Tutup botol plastik plastik bocah PP

    Macem-macem spesifikasi tutup plastik PP kanthi cincin safety, warna apa wae bisa disesuaikan. Bisa digunakake minangka tutup kanggo botol plastik lan botol kaca, lan tampilan mewah kasebut tetep njaga gambar sing elegan. Lingkup aplikasi: jar plastik, jar krim, toples panyimpenan, toples bumbu, jar cookie, toples plastik cangkem amba. Tutup lan cangkeme botol duwe kinerja panyegelan sing apik banget, sing sehat, aman lan kedhap. Gasket diselehake ing njero, sing gampang digunakake. toples plastik kanggo bahan antibakteri panganan, aman lan ramah lingkungan, nyenengake lan kompak.