Sisih Lurus

  • 0.2 oz golden PET round bottle with 32-400 neck finish

    Botol bunderan PET emas 0,2 oz kanthi gulu 32-400

    0,2oz Emas jar botol krim jar jar kosmetik seni kuku kontainer kontainer emas botol kosmetik emas. Set botol pengisian pamisah sing trep lan praktis, persediaan dandan saben dino, supaya gampang plancongan, tetep jaga gambar sing elegan. Tips Anget: Aja ngemas bahan-bahan suhu tinggi lan PH sing dhuwur. Gunakake banyu anget nalika diresiki, aja nggunakake banyu panas kanggo nyegah deformasi suhu dhuwur. Kinerja tutup mulut botol krim kosmetik apik banget, sehat, aman lan ora bocor. Yo nggawa sing cilik lan gampang, digunakake kanggo wadhah kosmetik subbagage kulit emas, gampang digunakake. Bahan bakteri, keamanan lan ramah lingkungan, alus lan cilik, bisa ditindakake sawayah-wayah. Ntainer digawe saka Polystyrene PS, tutup digawe saka PP Polipropilena.