Paket Sprayer

  • 0.33 oz 10ml clear PMMA(Acrylic) plastic spray bottle with 20-410 neck finish

    Botol semprotan plastik PMMA (Acrylic) 0,33 oz 10ml bening kanthi gulu 20-410

    Botol penyemprot putih 10 ml digawe saka bahan PMMA. 100% merek anyar lan berkualitas tinggi. Digawe plastik, ora bisa digunakake maneh, tahan retak lan rusak. Cocog kanggo toner, banyu inti, lan banyu alkohol. Bisa digunakake kanggo nyebarake lan nyimpen akeh cairan. botol semprotan pompa bisa dijupuk ing pesawat, disegel lan tahan bocor. Volume ekstrusi rata-rata saben wektu yaiku 0,13 ml. Semprot botol parfum bisa didaur ulang lan ora ana tetes banyu sing boros. Layanan OEM: Pencetakan layar sutra logo, Label kertas, Label plastik, bungkus shrink. Gampang digunakake lan bisa dicuci lan diisi ulang. Ukuran cilik cocog kanggo lelungan utawa kanggo panyimpenan lan organisasi ing omah. Dicoba kanthi ketat kanggo nyegah bocor lan nyukupi kabutuhan panyimpenan. botol semprotan kanthong