Paket Bal Roller

  • 2 oz white PP hexagon bottle with 34-400 neck finish

    Botol heksagon PP putih 2 oz kanthi gulu 34-400

    Detail Produk Botol bal 2 oz / 60ml digawe saka bahan PP kanggo plastisitas lan finish sing luwih apik. Awak botol bunder, menehi sampeyan pengalaman sing luwih apik lan efek tampilan rak. Pundhak 34/400 bisa dilengkapi bal supaya gampang digawa lan digunakake.Bisa digunakake kanggo deodorant awak, kemasan produk perawatan rambut, lsp. Aplikasi Wadah kasebut cocog kanggo macem-macem aplikasi lan pasar, kalebu: Toko Cukur Rambut Perawatan Rambut Kabeh jinis banyu aqua Kanggo ...