PVC

  • 2 oz clear PVC hook bottle with 20-415 neck finish

    Botol pancing PVC 2 oz bening kanthi gulu 20-415

    Botol sabun tangan 2oz / 60ml kita digawe saka bahan PVC, sing transparan lan lancar luwih apik. Botol iku rata, sing bisa menehi sampeyan roso tangan lan efek tampilan rak sing luwih apik. Pundhak 20/415 bisa dilengkapi pompa semprotan, pompa busa, tutup sandal lan pancing portebel ing buntut. Sampeyan bisa nggantungake botol plastik ing endi wae sing dibutuhake, sing gampang digawa lan digunakake. Amarga kena radhang paru-paru koroner anyar, sampeyan bisa nggunakake botol kanggo kemasan disinfektan, digunakake ing plancongan lan kantor, utawa kanggo kemasan kayata krim tangan lan produk perawatan liyane. Botol Cairan Cuci Tangan