Pumps lan Sprayers

  • 20-410 Plastic Fine Mist Sprayer with Clear Hood – 0.15cc Output 10 Dip Tube

    20-410 Sprayer Kabut Halus Plastik kanthi Hood Bening - Output 0,15cc 10 Tabung Dip

    18-410 Sisih Iga Ireng PP Semprotan Kabut sing apik banget disemprotake kanthi tujuan umum kanggo produk distribusi kanggo aplikasi sing lembut. Sistem dispensasi nduweni tabung 10 ″ dip lan mbuwang 0,15cc saben aktuasi ing kabut cahya, sing cocog kanggo perawatan pribadi lan produk kecantikan. Penutupan dispensing nduweni tutup / tutup debu PP transparan kanggo pangayoman produk lan aktuasi sing ora disengaja nalika ora ana nggunakake Sisih rusuk saka penutupan nggawe gampang dicabut lan ditrapake ing kontainer.