PS

  • 0.4 oz clear PMMA(Acrylic) double cover plastic wide mouth bottle with 22-400 neck finish

    0,4 oz cetha PMMA (Akrilik) botol tutup plastik sudhut nutupi kanthi gulu 22-400

    0,4 ons plastik PMMA (akrilik) bening. Botol kapsul cilik bisa digawe kombinasi kombinasi, efek visual tembok botol plastik sing kenthel kelas dhuwur. Bisa menehi teh, obat-obatan kelas dhuwur, obat herbal China lan produk panganan liyane. Produk cilik dosis bisa ditindakake. Desain sampul dobel, liwat sampul njaba sing transparan bisa ndeleng tutup berlapis emas internal, tutup njaba lan awak botol dadi bentuk silinder. Cetak logo unik sampeyan ing sisih ndhuwur tutup utawa botol kanggo nyorot merek sampeyan

  • 6 oz clear PMMA(Acrylic) plastic wide mouth bottle with 44-410 neck finish

    Botol cangkir plastik PMMA (Acrylic) 6 oz bening kanthi pucuk gulu 44-410

    Botol plastik kanthi tutup logam transparan. Bentuk botol silinder, tutup lan awak kapsul botol tetep diameter padha, awak botol transparan lan tembok botol plastik sing kenthel nggawe produk efek visual luwih apik. Botol plastik bisa diisi karo pil kelas tinggi, Obat-obatan Tiongkok, produk kesehatan, lsp. Tutuk botol ditutup nganggo gasket aluminium foil kanggo njamin efek panyegelan 100%. Badan botol bisa nambah logo perusahaan sampeyan supaya produk kasebut luwih unik.

  • 7 oz clear PMMA(Acrylic) plastic wide mouth bottle with 88-400 neck finish

    Botol cangkeme plastik PMA (akrilik) 7 oz bening kanthi finish gulu 88-400

    Plastik cangkem plastik sudhut oz sing jelas 7 oz bisa digunakake yaiku kemasan plastik sing larang regane. Struktur tutup dobel, ketebalan jar plastik kelas panganan nganti 10mm. Kanggo nyedhiyakake efek tampilan rak sing sampurna. Tembok njaba botol kasebut rata , sing njamin efek nyetak sing apik, supaya sampeyan bisa nyithak logo supaya produk sampeyan bisa nuduhake merek sampeyan. Bisa digunakake kanggo kemasan obat-obatan jamu Tionghoa, produk perawatan kesehatan, lsp. Bahan plastik sing ditrapake kanggo gaya orisinalitas gaya acara umum promosi pariwara. Kothak kemasan warna murni LOGO bisa ngrancang.