Tanduran Plastik

  • 10 ml pink PE round bottle with 14-410 neck finish

    Botol bunder PE sing jambon 10 ml kanthi gulu 14-410

    Detail Produk Botol cair 10ml kami digawe saka bahan PE kanggo tekstur lan finish sing apik. Botol kasebut bunder kanggo menehi tampilan sing luwih apik lan tampilan rak. Sirep endhas kasedhiya ing pundhak 14/410. Bentuk kompak gampang digunakake nggawa lan digunakake. Bisa nggunakake botol minangka paket disinfektan kanggo digunakake ing plancongan lan kantor, utawa minangka paket kayata krim tangan lan produk perawatan liyane. Aplikasi Wadah kasebut cocog kanggo macem-macem aplikasi lan pasar, kalebu: Cairan C ...