Kendi Plastik

  • 100 oz white HDPE plastic jugs bottle with 40-410 neck finish

    Botol kendi plastik HDPE 100 oz putih kanthi gulu 40-410

    Detail Produk Botol cair 100 oz / 3L kami digawe saka bahan HDPE, bahan lan finish sing luwih apik. Awak botol bunder, menehi sampeyan pengalaman sing luwih apik lan efek tampilan rak. Pundhak 40/410 bisa dilengkapi pompa semprotan , pompa busa, luwih gampang digawa lan digunakake.Bisa digunakake kanggo reresik pawon, reresik siraman tanduran, produk perawatan rambut, kemasan anggur, lsp. Aplikasi Wadah kasebut cocog kanggo macem-macem aplikasi lan pasar, kalebu: pil Heal. ..