Kendi Plastik

  • 7 oz clear PMMA(Acrylic) plastic wide mouth bottle with 88-400 neck finish

    Botol cangkeme plastik PMA (akrilik) 7 oz bening kanthi finish gulu 88-400

    Plastik cangkem plastik sudhut oz sing jelas 7 oz bisa digunakake yaiku kemasan plastik sing larang regane. Struktur tutup dobel, ketebalan jar plastik kelas panganan nganti 10mm. Kanggo nyedhiyakake efek tampilan rak sing sampurna. Tembok njaba botol kasebut rata , sing njamin efek nyetak sing apik, supaya sampeyan bisa nyithak logo supaya produk sampeyan bisa nuduhake merek sampeyan. Bisa digunakake kanggo kemasan obat-obatan jamu Tionghoa, produk perawatan kesehatan, lsp. Bahan plastik sing ditrapake kanggo gaya orisinalitas gaya acara umum promosi pariwara. Kothak kemasan warna murni LOGO bisa ngrancang.