Jiwit

  • 1.7 oz nature HDPE round wash bottle with 18-410 neck finish

    Botol cuci babak HDPE 1,7 oz alam kanthi gulu 18-410

    Botol putih 100ml kita digawe saka bahan HDPE. 100% merek anyar lan berkualitas tinggi. Digawe plastik, ora bisa digunakake maneh, tahan retak lan rusak. Desain clamshell luwih trep kanggo digunakake. Alat sing sampurna kanggo perawatan kuku lan dandanan. Bisa dicuci lan diisi ulang. Bisa digunakake kanggo nyebar lan nyimpen cairan sing paling akeh A macem-macem ukuran lan gaya bisa dipilih. Desain mini, banget hotspot, cocog banget kanggo lelungan, tas tangan lan festival. Botol cilik bisa didaur ulang lan ora ana tetes banyu sing boros. Layanan OEM: Pencetakan layar sutra logo, Label kertas, Label plastik, bungkus shrink. Gampang digunakake lan diresiki. Ukuran cilik cocog kanggo lelungan utawa kanggo panyimpenan lan organisasi ing omah. Dicoba kanthi ketat kanggo nyegah bocor lan nyukupi kabutuhan panyimpenan.