PETG

  • 0.5 oz(15ml) clear PETG oval dropper bottle with 9-400 neck finish

    0,5 oz (15ml) botol dropper oval PETG bening kanthi gulu 9-400

    Botol gulung 0,5oz / 15ml kita digawe saka bahan PETG. Botol gulung kasebut oval lan rata. Botol tetes plastik kasebut nuduhake manawa bisa ditapis utawa diolah nganggo adesif. Logo sing dirumusake dening perusahaan sampeyan bisa digawe ing botol dropper mewah, kanggo nambah efek merek perusahaan sampeyan. Bentuk umume botol dropper kosong kompak, menehi sampeyan pengalaman sing luwih apik lan efek tampilan rak. Tutup kasebut nganggo tutup pengikat lan colokan penyegel kanggo njamin panyegelan 100% produk. Bisa digunakake kanggo kemasan eyedrops, kemasan minyak esensial, botol kemasan rokok elektronik. Ngemot tutup botol dropper.

  • 0.5 oz(15ml) clear PETG octagonal dropper bottle with 10 neck finish

    Botol dropper oktagonal PETG 0,5 oz (15ml) bening kanthi 10 gulu

    Botol gulung 0,5oz / 15ml kita digawe saka bahan PETG. Botol plastik kanggo tetes mata iku segi wolu lan rata. Botol dropper nuduhake manawa bisa disaring utawa diolah nganggo adesif. Logo sing dirumusake dening perusahaan sampeyan bisa digawe ing botol dropper plastik kanggo nambah efek merek perusahaan sampeyan. Wujud botol plastik umume kompak, menehi sampeyan pengalaman sing luwih apik lan efek tampilan rak. Tutup kasebut nganggo tutup utas lan colokan segel kanggo njamin produk 100% panyegelan. Bisa digunakake kanggo kemasan eyelope, kemasan minyak esensial, botol kemasan rokok elektronik.