PET

  • 0.3 oz blue PET flat bottle with 12-400 neck finish

    Botol flat PET PET 0,3 oz kanthi gulu 12-400

    Botol tetes pet 0.3oz / 8.8ml digawe saka bahan PET. Botol kasebut awujud tetesan banyu. Botol kasebut nuduhake manawa bisa ditayangke utawa diolah nganggo adesif. Bisa digawe nganggo logo sing dirumusake dening perusahaan sampeyan kanggo nambah efek merek perusahaan sampeyan. Wujud botol plastik umume kompak, menehi sampeyan pengalaman sing luwih apik lan efek tampilan rak. Tutup kasebut nganggo tutup utas lan segel colok kanggo mesthekake produk 100% panyegelan. Bisa digunakake kanggo kemasan eyedrops, kemasan minyak esensial, botol kemasan rokok elektronik.

  • 0.5 oz blue PET flat bottle with 12-400 neck finish

    Botol flat PET PET 0,5 oz kanthi gulu 12-400

    Botol gulung 0,5 oz / 15ml kita digawe saka bahan PET. Botol gulung mripat kosong awujud tetesan banyu. Botol kasebut nuduhake manawa bisa ditayangke utawa diolah nganggo adesif. Bisa digawe nganggo logo sing dirumusake dening perusahaan sampeyan kanggo nambah efek merek perusahaan sampeyan. Wujud botol plastik umume kompak, menehi sampeyan pengalaman sing luwih apik lan efek tampilan rak. Tutup kasebut nganggo tutup utas lan segel colok kanggo mesthekake produk 100% panyegelan. Bisa digunakake kanggo kemasan eyedrops, kemasan minyak esensial, botol kemasan rokok elektronik. Botol tetes partai gedhe.

  • 2.7 oz brown PET hexagonal bottle with 38-400 neck finish

    Botol heksagonal PET 2,7 oz coklat kanthi finish gulu 38-400

    Botol Kapsul Botol Plastik Farmasi 80ml PET Botol. Bahan-bahan sehat lan ramah lingkungan. Ora beracun lan tanpa rasa, Gampang dimainake karo botol portabel cilik iki. Layanan OEM: cetakan layar sutra logo, Label kertas, Label plastik, bungkus shrink. Botol obat plastik putih bunder bunder kosong. Awak pil jar bening, gloss apik, kinerja panyegelan sing apik. Cocog kanggo kontainer komoditas, wadhah kosmetik, wadhah panganan, wadhah medis, wadhah permen, lsp. Tutup bisa ngaco, nutup lan anti banyu , ing njero resik banget, bisa ngemas pil darurat, tablet umume digunakake, panggunaan trep. botol pil plastik didol

  • 2.7 oz Gold-plated PET round bottle with 36-400 neck finish

    Botol bunder PET sing dilapis emas 2,7 oz kanthi gulu 36-400

    Botol PET emas 2,7 oz produk. Botol plastik kanthi tutup emas wis rampung perawatan plating emas, efek kemasan luwih apik lan luwih apik, bisa nggawe kemasan kothak hadiah. Botol obat plastik bisa digawe kanggo nyorot logo merek sampeyan. Bisa nggawe kontainer kapsul, wadhah bubuk lan sapanunggalane. Botol botol kosong cangkeme ditutup nganggo gasket aluminium foil kanggo mesthekake yen saben produk bisa entuk efek panyegelan 100%. Sampeyan uga bisa ngatur warna liyane yen sampeyan pengin. botol plastik pil

  • 6.7oz 200ml clear PET flat bottle with 24-410 neck finish

    Botol flat PET sing resik 6,7oz 200ml kanthi gulu 24-410

    Botol plastik cair 6,7 oz. Gawe warna warna miturut kabutuhan sampeyan. Yen cairan sampeyan diwarnai, mula botol PET alami sing paling apik. Tutup plastik, tutup flip, semprotan lan pompa kasedhiya. Perlindhungan lingkungan lan keamanan botol plastik PET panganan sing transparan kanthi tutup tutup bisa digunakake minangka botol rem. PET tingkat panganan ora beracun, tanpa rasa, aman, ramah lingkungan lan nduweni sifat panyegelan sing apik. Layanan OEM: Percetakan layar sutra logo, Label kertas, Label plastik, bungkus shrink. Gampang digunakake lan resik. Gampang nggawa produk perawatan kulit sampeyan kanthi plancongan, kanthi desain kompak lan portebel, sampeyan bisa nyedhiyakake ing endi wae, ngirit ruangan lan portebel kanggo lelungan udara.

  • 7 oz clear PET cylindrical bottle with 68-400 neck finish

    Botol silinder PET sing jelas 7 oz kanthi gulu 68-400

    Jar krim 7oz kanggo tata rambut. Gawe macem-macem warna sing dibutuhake lan yen cairanane warna-warni, mula botol PET alami sing paling apik. Tutup plastik, tutup aluminium lan pompa krim kasedhiya. Transparan Ramah Lingkungan lan Aman Bisa PET Plastik Bahan Panganan Panganan Kanthi Tutup Spiral Kristal. Panganan Kelas PET. Ora beracun, ora ambune, aman, ramah lingkungan lan uga disegel, kanggo Tetep Panganan Seger. Bisa dicithak ing Guci, cetakan layar sutra. Cetha lan Werna.

  • 100ml transparency PET damaskeen bottle with 18-410 neck finish

    Botol damaskeen PET transparansi 100ml kanthi finish gulu 18-410

    Botol plastik pet 100ml. Yen cairan sampeyan wis diwarnai, mula botol PET alami sing paling apik. Kasedhiya tutup plastik, tutup flip, semprotan lan pompa. Botol plastik kelas panganan PET sing ramah lingkungan, aman lan transparan kanthi flip top bisa digunakake minangka botol rem. PET tingkat panganan ora beracun, tanpa rasa, aman, ramah lingkungan, lan nduweni sifat penyegelan sing apik. Layanan OEM: Percetakan layar logo, label kertas, label plastik, kemasan shrink. Gampang digunakake lan diresiki. Gampang nggawa produk perawatan kulit, kanthi desain cilik lan portebel, sampeyan bisa nyedhiyakake ing endi wae, ngirit ruangan lan trep kanggo lelungan udara.

  • 6.8oz 200ml clear PET flat bottle with 24-410 neck finish

    Botol flat PET 6.8oz 200ml bungkus kanthi gulu 24-410

    Botol plastik cair 6,8 oz. Gawe warna warna miturut kabutuhan sampeyan. Yen cairan sampeyan diwarnai, mula botol PET alami sing paling apik. Tutup plastik, tutup flip, semprotan lan pompa kasedhiya. Perlindhungan lingkungan lan keamanan botol plastik PET panganan sing transparan kanthi tutup tutup bisa digunakake minangka botol rem. PET tingkat panganan ora beracun, tanpa rasa, aman, ramah lingkungan lan nduweni sifat panyegelan sing apik. Layanan OEM: Percetakan layar sutra logo, Label kertas, Label plastik, bungkus shrink. Gampang digunakake lan resik. Gampang nggawa produk perawatan kulit sampeyan kanthi plancongan, kanthi desain kompak lan portebel, sampeyan bisa nyedhiyakake ing endi wae, ngirit ruangan lan portebel kanggo lelungan udara.

  • 6.8 oz black PET round bottle with 60-410 neck finish

    Botol bunder PET ireng 6,8 oz kanthi gulu 60-410

    200ml PET botol obat-obatan Plastik Botol Pil Botol Kapsul. Desain tutup sing gampang ditarik。 Bobot ringan, resistensi dampak, bukti kebocoran sing apik, sifat kimia sing stabil; cocok kanggo pengepakan pirang-pirang obat sing padhet lan gampang dikirim lan disimpen. Bahan sing sehat lan ramah lingkungan. ora beracun lan tanpa rasa, Gampang dimainake karo botol portabel cilik iki. Layanan OEM: cetakan layar sutra logo, label Kertas, Plastik label, shrink bungkus. Botol obat plastik putih bunder bunder kosong. Awak botol bening, apik, kinerja segel sing apik. Gasket foil aluminium, gasket sensitif tekanan lan gasket busa. lapangan pplikasi: farmasi, produk perawatan kesehatan, panganan lsp.

  • 5 oz white PET round spray bottle with 24-410 neck finish

    Botol semprotan bulat PET putih 5 ons kanthi finish gulu 24-410

    Botol semprotan 5oz 150ml nganggo bahan PET, sing tahan lama kanggo panggunaan jangka panjang. Desain botol semprotan plastik sing unik nggawe luwih istimewa lan apik. Kepala pemicu semprotan kanthi desain unik kepenak bisa dicekel lan gampang digunakake. Nozel sing ditutup kanthi apik bakal nyemprotake kabut sing apik lan gampang dioperasikake. Cocog kanggo digunakake ing omah lan salon salon rambut profesional. Layanan OEM: cetakan layar sutra logo, Label kertas, Label plastik, bungkus shrink. Botol obat plastik kanthi bentuk bunder kosong. Awak botol bening, kinclong sing apik, performa penyegelan sing apik. Bidang aplikasi: botol semprotan tata rambut, botol kosong, botol kabut sing bisa diisi ulang, alat rambut tukang cukur salon, alat perawatan penyemprot banyu lsp.

  • 2.7 oz green PET round bottle with 40-410 neck finish

    Botol bunder PET ijo 2,7 oz kanthi gulu 40-410

    Botol Kapsul Botol Plastik Farmasi PET 100 ml PET Botol. Bobot ringan, resistensi dampak, bukti kebocoran sing apik, sifat kimia stabil; cocok kanggo pengepakan pirang-pirang obat cair lan padhet lan gampang dikirim lan disimpen. Bahan sing sehat lan ramah lingkungan. ora beracun lan tanpa rasa, Gampang main karo botol portabel cilik iki. Layanan OEM: cetakan layar sutra logo, label Kertas , Label plastik, bungkus nyusut. Botol obat plastik putih bunder bunder kosong. Botol plastik pil bening katon bening, apik, kinerja segel sing apik. Gasket foil aluminium, gasket sensitif tekanan lan gasket busa. lapangan pplikasi: obat-obatan, produk perawatan kesehatan, botol lsp. botol pil khusus

  • 7 oz blue PET round bottle with 38-410 neck finish

    Botol bunder PET 7 oz biru kanthi finish gulu 38-410

    7oz (207ml) Botol Kapsul Botol Plastik Obat Botol PET. Bobot ringan, resistensi dampak, bukti kebocoran sing apik, sifat kimia sing stabil. Layanan OEM: cetakan layar sutra logo, Label kertas, Label plastik, bungkus shrink. Botol obat plastik putih bunder bunder kosong. Awak botol bening, apik, kinerja segel sing apik. Gasket foil aluminium, gasket sensitif tekanan lan gasket busa. sawetara botol obat bisa nahan -80ºC nganti 120ºC.Sterilisasi: bengkel pemurnian 100 000, lan mesin sterilisasi EO njamin produksi steril. Lapangan aplikasi: botol plastik farmasi kanggo botol pil / tablet / kapsul / bubuk / suplemen.