Novelty

  • 10 oz clear PET hexagon bottle with 28-400 neck finish

    Botol heksagon PET oz 10 oz bening kanthi gulu 28-400

    Botol sabun cair 10oz / 300ml digawe saka bahan PET kanggo transparansi lan finish sing luwih apik. Kontainer sabun cair minangka bentuk heksagonal bunder, nyedhiyakake sampeyan pengalaman sing luwih apik lan efek tampilan rak. Pundhak 28/400 bisa dilengkapi pompa semprotan, pompa busa, sing luwih gampang digawa lan digunakake. Bisa digunakake kanggo pawon reresik, reresik siraman tetanduran, bungkus produk perawatan rambut, lsp. Botol plastik kanggo sabun cair