Apa cetakan bahan adhem tanpa pelari

Umume, ing proses cetakan injeksi, bahan cair saka nozel menyang cetakan, liwat saluran utama, saluran pangalihan lan gerbang menyang rongga, lan ing pendinginan plastik cetakan, solidifikasi dadi pendinginan, lan produk kanthi sabuk. Mula, nalika mlebu siklus cetakan injeksi nomer loro, bahan cair kudu nggunakake bagean energi panas lan nggawe saluran aliran adhem sing anyar lan ora ana gunane. Kanggo ngatasi kekurangan iki, diramal manawa bahan kasebut bisa tetep disimpen ing kahanan leleh kanthi njaga suhu saluran aliran, lan bahan adhem saka jalur aliran kasebut ora dibentuk, saengga bisa nggawe bahan adhem cetakan tanpa alur aliran.


Wektu kiriman: Apr-22-2021