Warta

  • Apa cetakan bahan adhem tanpa pelari

    Umume, ing proses cetakan injeksi, bahan cair saka nozel menyang cetakan, liwat saluran utama, saluran pangalihan lan gerbang menyang rongga, lan ing pendinginan plastik cetakan, solidifikasi dadi pendinginan, lan produk kanthi sabuk. Mula, nalika mlebu sekon ...
    Waca liyane
  • Botol sampo rambut sing gampang lan gampang digunakake

    Amarga desain botol banyu sampo iku ora wajar, nuwuhake sawetara masalah sing ora dibutuhake sing ngasilake proses panggunaan, mesthine kudu kurang luwih sing nemoni sawetara. Produk sing botol sampo umum kita NGGUNAKake awak botol elips lan PE buram kanggo janji ...
    Waca liyane
  • Perusahaan botol pestisida uga kudu adaptasi karo desain anyar

    Proses modernisasi pertanian saya maju tanpa wates, pasar pertanian ing negara kita uga maju kanthi skala tanpa henti, mekanisasi. Kanthi mlebu profesional pertanian, pangguna botol pestisida wiwit ganti. Pestisida penting banget kanggo produk pertanian. Alt ...
    Waca liyane
  • Risiko industri botol minyak zaitun kudu ati-ati lan pencegahan

    Ing jaman biyen, minyak zaitun, minangka minyak sing bisa dimakan ing dhuwur, regane kanthi artifisial, ditambah karo kurang pengetahuan babagan minyak zaitun. Mula, akeh pedagang minyak zaitun ngimpor minyak zaitun regan murah saka luar negeri lan tuku minyak zaitun ing botol ing omah kanggo entuk bathi sing akeh. Ing sawetara ...
    Waca liyane
  • Kauntungan dandanan nganggo tabung bihun

    Bubar, akeh kosmetik dadi populer lan "tongkat" duwe jeneng modis. Pasar kosmetik saiki, ora masalah ing sisih ngisor jambon, pipi abang utawa bayangan mripat, pengin ditampilake mung nganggo bentuk "tongkat", bisa ngunggahake munggah! Dadi, kenapa vermicelli strip duwe powe kaya ...
    Waca liyane
  • Tren pangembangan botol plastik farmasi

    Bebarengan karo botol plastik obat sing ora mandheg katon ing profesi pengepakan obat. Gawe botol plastik medis bisa ditrapake. Liwat reformasi lan kemajuan teknis sing terus-terusan, botol plastik medis pungkasane nggawe kemajuan penting ...
    Waca liyane
  • Perusahaan Kechang nganalisa tren pangembangan industri tabung gel

    Taizhou Kechang Plastic Industry Co., Ltd. minangka produsen produk plastik profesional, kalebu tabung gel ginekologi, luwih saka sepuluh taun pengalaman produksi, ngupayakake keunggulan, kualitas lan kualitas sing apik yaiku tujuan layanane. Sing ngetutake ...
    Waca liyane
  • Bedane botol plastik digawe saka macem-macem bahan

    Kita urusan karo produk plastik saben dina, kayata tas plastik kanggo nggawa barang, ember plastik kanggo mbuwang sampah, botol plastik kanggo ngombe banyu mineral lan liya-liyane. Apa sampeyan ngerti tegese bahan plastik PET. PP. PE? PET ...
    Waca liyane
  • Munggah saka industri plastik

    Kanthi pangembangan taun-taun pungkasan, industri plastik China wis saya tambah lan dadi sulih kanggo akeh bungkus njaba. Kemasan njaba liyane lan liyane wis diganti saka botol kaca asli lan botol keramik dadi kemasan botol plastik. Botol plastik uga ana ...
    Waca liyane
  • Tren pangembangan botol plastik

        Botol kaca terus katon ing masalah industri kemasan. Ya, botol plastik lagi akeh. Botol plastik liwat reformasi lan kemajuan teknis sing terus-terusan, pungkasane nggawe botol plastik ing industri kemasan nggawe kemajuan sing signifikan. Miturut ahli industri, ...
    Waca liyane
  • Botol plastik produk perawatan kesehatan sing cerdas bakal dadi tren pangembangan botol medis ing mbesuk

    Saiki, sanajan pasar kemasan botol plastik duwe kapasitas gedhe, masalah sing ana ing botol plastik produk perawatan kesehatan ora bisa diabaikan. Ing taun-taun pungkasan, industri botol plastik produk perawatan kesehatan wis berkembang lan saya maju ...
    Waca liyane
  • Desain anyar mlebu perusahaan botol pestisida

    Pasar pertanian China maju menyang skala lan mekanisasi, lan proses modernisasi pertanian uga saya maju. Kanthi mlebu profesional pertanian, pangguna botol pestisida wiwit ganti. Pestisida penting banget kanggo produksi pertanian ...
    Waca liyane