Gaya anyar 3-5 ml dispenser anal vagina PE putih

Katrangan singkat:

Tabung gel bawok 4ml kita digawe saka bahan PE, sing nduweni panyegelan lan kelancaran sing luwih apik. Tabung kasebut bunder lan batang push internal dilengkapi dering silikon, sing menehi efek penyegelan sing luwih apik. Bisa menehi sampeyan efek tampilan lan tampilan rak sing luwih apik. Nalika digunakake, langkah pertama yaiku nyopot tutup ngarep lan tutup mburi, langkah kaping loro yaiku nyelarasake outlet obat karo tempek utawa anus, lan langkah kaping telu yaiku nggunakake tutup dawa kanggo nyurung rod push menyang batang tabung kanggo push tamba ing tabung menyang tempek utawa anus. . Bisa digunakake kanggo pangiriman obat bawok, perawatan bawok, pangiriman obat anal, bungkus perawatan anal, lan liya-liyane. Luwih gampang digawa lan digunakake.


Detail Produk

Tag Produk

UKURAN 0.11-0.17oz
KAPASITAS ALIR 3-5ml
Wujud Babak
DIAMETER NOK / PANUTUP /
GULU PUTUS /
DIAMETER / WIDTH 16mm
Dhuwur 109mm
LENGTH ITEM KC-132

Spesifikasi Utama / Fitur Khusus:
Spesifikasi Utama / Fitur Khusus: Jarum suntik injeksi / tabung gel
Penanganan Lumahing: Nyithak Layar
Panggunaan Industri: Tabung Gel Ginekologis
Bahan Awak: PE
Bahan Kerah: PE
Gunakake: tabung gel bawok / Tabung Plastik Gel Pelumas
Tutup: Colokan plastik
Papan Asal: Zhejiang, China (Daratan)
Panggunaan: Gynecological Gel Tube / 3-5g Vaginal Applicator
Werna: Warna khusus
Kualitas: Tingkat paling dhuwur
MOQ: 10000 pcs

Bayaran:
Cara Pembayaran: Transfer Telegraphic Advance (Advance TT, T / T)

Transportasi
Kita bakal mbantu milih cara pengiriman paling apik miturut syarat detail. Liwat segara, liwat udara, utawa kanthi ekspres, lsp.

DSC_4096 DSC_4085 DSC_4087

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan