Salah. Aksesoris

  • Baby Bottle Clamp Clip Non Slip Tongs Holder Sterilizer Tweezers Heat Resistance

    Botol Clamp Botol Bayi Non Slip Tongs Holder Sterilizer Tweezers Resistensi Panas

    Botol plastik sterilisasi panas tahan kanggo botol bayi. Botol tongkat cara higienis penting kanggo nangani botol susu bayi. Botol Susu Botol Disinfeksi Skid Sederhana Nganggo Panas Panas. Panas tanpa beracun, entheng lan awet. Pegangan lengkung sing dirancang khusus lan alur pola non-slip ing rahang bisa gampang nangkep botol, pacifier, es utawa tangan liyane sing luwih angel njupuk barang cilik. Botol, pacifier lan liyane sawise disinfeksi banyu sing nggodhok, sampeyan bisa nggunakake klip botol sing dijupuk kanggo mesthekake kesehatan, produk bisa tahan 110 ℃.