Tutup Metal

  • Aluminum plastic cap

    Tutup plastik aluminium

    Kita duwe macem-macem spesifikasi tutup plastik plastik. Utamane digawe saka emas lan perak, warna liyane uga bisa disesuaikan. Bisa digunakake minangka tutup botol plastik lan botol kaca, lan tampilan mewah tetep njaga gambar sing elegan. Lingkup aplikasi: jar panganan, jar kosmetik, jar permen, kemasan obat, kemasan hadiah sing apik banget. Tutup lan tutup botol duwe kinerja panyegelan sing apik banget, sing sehat, aman lan kenceng. Gasket segel diselehake ing njero, sing gampang digunakake. tutup krim plastik bahan anti-bakteri, aman lan ramah lingkungan, nyenengake lan kompak.