Tutup Nozel Tip Panjang

  • 24-410 White long tip nozzle PP plastic squeeze the cover

    24-410 Plastik nozel ujung dawa putih remet tutup

    Topi Nozet Tip Panjang kita awet kanggo digunakake lan gampang dibersihake. Ora ana tutup sing dipasang ing tutup, supaya sampeyan ora kuwatir bakal kelangan. Tutup kanthi aman kanggo mesthekake yen tutup sampeyan tetep ing botol nalika meksa. Tips tip ukuran saiki diwiwiti kanthi cilik lan ngidini sampeyan motong pucuk ing ukuran sing cocog karo kabutuhan sampeyan. Ngidini sampeyan entuk panyebaran sing bener manawa sampeyan mbuwang minyak utawa adonan pancake. Cukup tip tip supaya cocog karo kabutuhan sampeyan. Cocog kanggo BBQ, lelungan kemah lan liya-liyane. Iki nggunakake bahan plastik kelas panganan sing ramah lingkungan, alus lan gampang diusir. Kajaba iku, tahan korosi, asam lan alkali sing kuwat. Kudu dadi pembantu sing apik ing pawon. Dhesek, tahan suhu dhuwur, anti banyu, bobot entheng. Cocog kanggo dispenser kontrol saos tomat, mustar lan klamben sandwich lan salad. Tutup nyegah tumpahan lan njaga isine seger. Gampang diwutahake, diwenehi label lan ngenali bumbu sing disenengi, utawa cairan liyane kalebu cat kerajinan lan solusi pembersih.