Gulu Panjang

  • 8.5 oz black PVC plastic long neck with 20-400 neck finish

    8.5 oz plastik plastik ireng gulu dawa nganggo gulu 20-400

    Detail Produk Botol Plastik Leher Panjang 8,5 oz Plastik Ireng yaiku kemasan plastik kanggo barang cair. Struktur gulu dawa, botol awak ireng bisa nyegah cahya kanthi langsung menyang botol cairan. Kanggo nyedhiyakake efek tampilan rak sing sampurna. Tembok njaba botol iku rata, supaya efek pencetakan apik, supaya sampeyan bisa nyithak logo supaya produk sampeyan bisa nuduhake merek sampeyan. Bisa digunakake kanggo kemasan cairan, minyak, lsp. Aplikasi Wadah kasebut cocog kanggo macem-macem. ..