Arwah Omben-omben

  • 1.7 oz black HDPE flat bottle with 12-410 neck finish

    Botol flat HDPE 1,7 ons ireng kanthi gulu 12-410

    Botol putih 100ml kita digawe saka bahan HDPE. 100% merek anyar lan berkualitas tinggi. Digawe plastik, ora bisa digunakake maneh, tahan retak lan rusak. Bisa dicuci lan diisi ulang. Botol ireng bisa digunakake ing bungkus pewarna rambut, kondisioner lan sampo. Bisa digunakake kanggo nyebarake lan akeh cairan. Macem-macem ukuran lan gaya bisa dipilih. Desain mini, banget hotspot, cocog banget kanggo lelungan, tas tangan lan festival. Botol cilik bisa didaur ulang lan ora ana tetes banyu sing boros. Layanan OEM: Pencetakan layar sutra logo, Label kertas, Label plastik, bungkus shrink. Gampang digunakake lan diresiki. Ukuran cilik cocog kanggo lelungan utawa kanggo panyimpenan lan organisasi ing omah. Desain sampul dobel, ditutup kanthi kenceng kanggo nyegah bocor lan nyukupi kabutuhan panyimpenan.