LDPE

  • 5 oz natural LDPE vaginal irrigator bottle with 18-410 neck finish

    Botol irigator vagina LDPE alami 5 oz kanthi gulu 18-410

    Douche bawok putih 5 oz / 150 ml digawe saka LDPE supaya luwih alus lan kenceng. Awak botol bunder kanthi warna alami lan alus banget. Cocog kanggo digunakake wanita. Bisa dikemas kanthi mandiri kanggo njaga kebersihan lan menehi pengalaman aran sing luwih apik lan efek tampilan rak. Tembok botol bisa diwenehi label karo perusahaan sampeyan, lan pundhak 18/410 bisa dilengkapi bolongan siji utawa pukulan bawok berlubang, sing luwih gampang digawa lan digunakake. Bisa digunakake kanggo ngilekake bawok, irigasi anal.