Jar

  • 7 oz clear PET cylindrical bottle with 68-400 neck finish

    Botol silinder PET sing jelas 7 oz kanthi gulu 68-400

    Jar krim 7oz kanggo tata rambut. Gawe macem-macem warna sing dibutuhake lan yen cairanane warna-warni, mula botol PET alami sing paling apik. Tutup plastik, tutup aluminium lan pompa krim kasedhiya. Transparan Ramah Lingkungan lan Aman Bisa PET Plastik Bahan Panganan Panganan Kanthi Tutup Spiral Kristal. Panganan Kelas PET. Ora beracun, ora ambune, aman, ramah lingkungan lan uga disegel, kanggo Tetep Panganan Seger. Bisa dicithak ing Guci, cetakan layar sutra. Cetha lan Werna.