Wadah Ndhuwur

  • 2 oz clear PETG hinge top containers bottle with 18-415 neck finish

    Botol kontainer ndhuwur engsel PET 2 oz bening kanthi gulu 18-415

    Detail Produk Botol cair 2oz / 60ml kita digawe saka bahan PVC, sing transparan lan lancar luwih apik. Botol iku rata, sing bisa menehi sampeyan roso tangan lan efek tampilan rak sing luwih apik. Pundhak 20/415 bisa dilengkapi pompa semprotan, pompa busa, tutup sandal lan pancing portebel ing buntut. Sampeyan bisa nggantungake botol plastik ing endi wae sing dibutuhake, sing gampang digawa lan digunakake. Amarga kena radhang paru-paru koroner anyar, sampeyan bisa nggunakake botol kanggo disinfektan ...