HDPE

  • 0.3 0.5 oz white HDPE flat dropper bottle with 8-400 neck finish

    Botol dropper flat HDPE 0,3 0,5 oz putih kanthi gulu 8-400

    Botol dropper mripat plastik iki ana rong ukuran: 0,3oz / 8ml lan 0,5oz / 15ml. Botol dispenser gulung digawe saka bahan HDPE. Mripat ngeculake kemasan lonjong lan rata. Lumahing botol bisa dicithak utawa diolah nganggo adesif. Logo sing dirumusake dening perusahaan sampeyan bisa digawe kanggo nambah efek merek perusahaan sampeyan. Wujud botol plastik umume kompak, menehi sampeyan pengalaman sing luwih apik lan efek tampilan rak. Tutup kasebut nganggo tutup utas lan pasang segel menyang priksa manawa produk 100% panyegelan. Bisa digunakake kanggo wadhah tetes mata, kemasan minyak esensial, botol kemasan rokok elektronik, botol tetes mata sing steril, botol gulung mata sing bisa digunakake.

  • 1.7 oz red HDPE flat dropper bottle with 12-400 neck finish

    Botol dropper flat HDPE 1,7 oz abang kanthi finish gulu 12-400

    Botol gulung abang 50 ml digawe saka bahan HDPE. Botolane rata. Lumahing botol bisa dicithak utawa diolah nganggo adesif. Bisa nggawe logo perusahaan, nambah efek merek perusahaan sampeyan. Bentuk sakabehe botol plastik kompak, menehi sampeyan pengalaman kroso tangan sing luwih apik lan efek tampilan rak. Tutup botol nganggo tutup sekrup lan colokan segel kanggo mesthekake 100% panyegelan produk. Bisa digunakake kanggo nyedhiyakake lan nyimpen cairan sing paling akeh. Apik kanggo pelarut, minyak ringan, cat, esensi, rokok elektronik, tetes mripat, uyah, lsp. Bisa gampang disterilake. Kacepetan dripping: dropper bisa uga bisa netes cairan sing dikontrol kanthi apik.

  • 1oz 30ml red HDPE round bottle with 16-410 neck finish

    Botol bunder HDPE abang 1oz 30 ml kanthi gulu 16-410

    Botol gulung abang 30ml digawe saka bahan HDPE. Layanan OEM: Pencetakan layar sutra logo, Label kertas, Label plastik, bungkus shrink. Gampang digunakake lan diresiki. Bisa nggawe logo perusahaan, nambah efek merek perusahaan sampeyan. Bentuk sakabehe botol plastik kompak, menehi sampeyan pengalaman kroso tangan sing luwih apik lan efek tampilan rak. Tutup botol nganggo tutup sekrup lan colokan segel kanggo mesthekake 100% panyegelan produk. Bisa digunakake kanggo nyedhiyakake lan nyimpen cairan sing paling akeh. Apik kanggo pelarut, minyak ringan, cat, esensi, rokok elektronik, tetes mripat, uyah, lsp. Bisa gampang disterilake. Kacepetan dripping: dropper bisa uga dikendali kanthi tetes cair. botol. Kanthi sidewall sing luwih kenthel. Cocog karo sabun ijo utawa alkohol. Pengganti botol semprotan, nyuda kontaminasi ing udara.

  • 1oz 30ml white HDPE flat bottle with 18-410 neck finish

    Botol flat HDPE putih 1oz 30 ml kanthi gulu 18-410

    Botol putih 1oz 3ml digawe saka bahan HDPE. Digawe saka 100% bahan resin PET asli. Produk kemasan ijo, biodegradable, ramah ECO. Digunakake kanthi akeh kanggo produk perawatan kosmetik lan perawatan pribadi. Kemasan sing apik kanggo minyak kulit, sampo, kondisioner, minyak pijet sederhana, botol krim topeng rambut, sabun cair, nuduhake gel, lsp. Layanan OEM: Pencetakan layar sutra logo, Label kertas, Label plastik, bungkus shrink. Gampang digunakake lan diresiki. Ukuran cilik cocog kanggo lelungan utawa kanggo panyimpenan lan organisasi ing omah. Dicoba kanthi ketat kanggo nyegah bocor lan nyukupi kabutuhan panyimpenan.

  • 3.4oz 100ml white HDPE round bottle with 18-410 neck finish

    Botol bunderan HDPE putih 3,4oz 100ml kanthi gulu 18-410

    Botol putih 100ml kita digawe saka bahan HDPE. 100% merek anyar lan berkualitas tinggi. Digawe plastik, ora bisa digunakake maneh, tahan retak lan rusak. Desain clamshell luwih trep kanggo digunakake. Alat sing sampurna kanggo perawatan kuku lan dandanan. Bisa dicuci lan diisi ulang. Bisa digunakake kanggo nyebar lan nyimpen cairan sing paling akeh A macem-macem ukuran lan gaya bisa dipilih. Desain mini, banget hotspot, cocog banget kanggo lelungan, tas tangan lan festival. Botol cilik bisa didaur ulang lan ora ana tetes banyu sing boros. Layanan OEM: Pencetakan layar sutra logo, Label kertas, Label plastik, bungkus shrink. Gampang digunakake lan diresiki. Ukuran cilik cocog kanggo lelungan utawa kanggo panyimpenan lan organisasi ing omah. Dicoba kanthi ketat kanggo nyegah bocor lan nyukupi kabutuhan panyimpenan.

  • 3ml natural PE Gynecological cotton suppository administration device

    3 ml PE administrasi supositoria katun ginekologi alami

    Aplikator vagina / anal 3ml digawe saka bahan PE, sing nduweni panyegelan lan kelancaran sing luwih apik. Bisa digunakake minangka piranti pangiriman obat kanggo bubuk bubuk. Tabung kasebut minangka tabung bunder kanthi diameter gedhe. Bisa menehi sampeyan efek tampilan lan tampilan rak sing luwih apik. Nalika nggunakake, langkah pertama yaiku nyopot tutup ngarep lan tutup mburi, langkah kapindho yaiku ngekspor obat ing tempek utawa anus, lan langkah kaping telu yaiku nggunakake tutup dawa kanggo push rod push menyang tabung kanggo push tamba ing tabung menyang tempek utawa anus. Iki bisa digunakake kanggo pangiriman obat bawok, perawatan bawok, pangiriman obat anal, lan kemasan perawatan anal. Gampang digawa lan digunakake. Aplikator bawok kita minangka produk kemasan siji-wektu lan bisa dikemas kanthi aseptik. Yen sampeyan duwe bentuk sing luwih apik, kita bisa menehi proses khusus kanggo sampeyan.

  • 5ml natural PE Gynecological cotton suppository administration device

    5 ml PE administrasi supositoria katun ginekologi alami

    Aplikator vagina / anal 5ml kita digawe saka bahan PE, sing nduweni panyegelan lan kelancaran sing luwih apik. Bisa digunakake minangka piranti pangiriman obat kanggo bubuk bubuk. Tabung kasebut minangka tabung bunder kanthi diameter gedhe. Bisa menehi sampeyan efek tampilan lan tampilan rak sing luwih apik. Nalika nggunakake, langkah pertama yaiku nyopot tutup ngarep lan tutup mburi, langkah kapindho yaiku ngekspor obat ing tempek utawa anus, lan langkah kaping telu yaiku nggunakake tutup dawa kanggo push rod push menyang tabung kanggo push tamba ing tabung menyang tempek utawa anus. Iki bisa digunakake kanggo pangiriman obat bawok, perawatan bawok, pangiriman obat anal, lan kemasan perawatan anal. Gampang digawa lan digunakake. Aplikator bawok kita minangka produk kemasan siji-wektu lan bisa dikemas kanthi aseptik. Yen sampeyan duwe bentuk sing luwih apik, kita bisa menehi proses khusus kanggo sampeyan.

  • 17 oz clear HDPE hold spray plastic bottle with 28-400 neck finish

    HDPE bening 17 oz terus botol plastik semprotan kanthi gulu 28-400

    Botol cair 17 oz / 500ml digawe saka bahan HDPE supaya kenceng lan kenceng. Awak botol genggeman, menehi pengalaman tangan lan efek tampilan rak sing luwih apik. Tembok botol bisa diwenehi label karo perusahaan sampeyan, lan pundhak 28/400 bisa dilengkapi pompa semprotan, pompa semprotan lan pompa busa, sing luwih gampang digawa lan digunakake. Bisa digunakake kanggo reresik pawon, reresik siraman tanduran, produk reresik lan kemasan liyane.

  • New style 3-5ml white natural PE vaginal anal dispenser

    Gaya anyar 3-5 ml dispenser anal vagina PE putih

    Tabung gel bawok 4ml kita digawe saka bahan PE, sing nduweni panyegelan lan kelancaran sing luwih apik. Tabung kasebut bunder lan batang push internal dilengkapi dering silikon, sing menehi efek penyegelan sing luwih apik. Bisa menehi sampeyan efek tampilan lan tampilan rak sing luwih apik. Nalika digunakake, langkah pertama yaiku nyopot tutup ngarep lan tutup mburi, langkah kaping loro yaiku nyelarasake outlet obat karo tempek utawa anus, lan langkah kaping telu yaiku nggunakake tutup dawa kanggo nyurung rod push menyang batang tabung kanggo push tamba ing tabung menyang tempek utawa anus. . Bisa digunakake kanggo pangiriman obat bawok, perawatan bawok, pangiriman obat anal, bungkus perawatan anal, lan liya-liyane. Luwih gampang digawa lan digunakake.

  • New style 3ml natural PE Vagino-anal drug dispenser

    Gaya anyar 3 ml dispenser obat PE-Vagino-anal alami

    Tabung gel vagina 3 ml digawe saka bahan PE, sing nduweni panyegelan lan kelancaran sing luwih apik. Tabung iku bunder. Bisa menehi sampeyan efek tampilan lan tampilan rak sing luwih apik. Nalika nggunakake, langkah pertama yaiku nyopot tutup ngarep lan tutup mburi, langkah kaping loro yaiku nyelarasake outlet obat ing tempek utawa anus, lan langkah kaping telu yaiku nggunakake tutup dawa kanggo nyurung rod push menyang tabung kanggo push tamba ing tabung menyang tabung Vagina utawa anus. Bisa digunakake kanggo pangiriman obat bawok, perawatan bawok, pangiriman obat anal, kemasan perawatan anal, lsp. Gampang digawa lan digunakake.

  • 2000ml pink HDPE flat bottle with 56-410 neck finish

    Botol flat HDPE pink 2000ml kanthi finish gulu 56-410

    Botol Plastik HDL 2L (polyethylene Kapadhetan Dhuwur) Kanthi Tutup, awet lan bisa didaur ulang. Iki cocog kanggo minyak esensial, deterjen, losion, sampo, minyak awak, cat, tinta, cairan laboratorium, bahan kimia, pigmen, reagen, lem lan perekat, conto, panggunaan saben dina utawa produk krasan. Iki tahan banget kanggo minyak lan bahan kimia., Nanging ora cocog kanggo karat sing kuat lan penetrasi pelarut organik sing kuat. Tutup Bukti Bukti , Jaga isine aman. 1000ml Plastik Cuci Plastik Kontainer Sabun Cair Sabun Cair Losyen Kosong.

  • 1000ml blue HDPE square bottle with 56-410 neck finish

    Botol kothak HDPE biru 1000ml kanthi finish gulu 56-410

    Botol Plastik HDL 1L (polyethylene Kapadhetan Dhuwur) Kanthi Tutup, awet lan bisa didaur ulang. Iki cocok kanggo minyak esensial, lotion, sampo, minyak awak, cat, tinta, cairan laboratorium, bahan kimia, pigmen, reagen, lem lan perekat, conto, panggunaan saben dina utawa produk krasan. Iki tahan banget kanggo minyak lan bahan kimia., Nanging ora cocog kanggo korosi sing kuat lan penetrasi pelarut organik sing kuat. Tutup Bukti Bukti , Jaga aman.