FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Apa kita bisa njupuk conto gratis?

Ya, sampeyan bisa. Sampel kita mung gratis kanggo pelanggan sing konfirmasi pesanan. Nanging barang kanggo ekspres ana ing akun pembeli.

Apa wektu pimpinan normal?

-Kanggo produk plastik, kita bakal ngirim barang menyang sampeyan sajrone 15-20 dina kerja sawise nampa deposit 30%.
-Kanggo produk OEM, wektu pangiriman yaiku 35-40 dina kerja sawise kita nampa deposit 30%.

Kepiye cara sampeyan ngontrol kualitas?

Kita bakal nggawe conto sadurunge produksi massal, lan sawise sampel disetujoni, kita bakal miwiti produksi massal. Nindakake inspeksi 100% sajrone
produksi; banjur tindakake pengawasan acak sadurunge dikemas; njupuk gambar sawise dikemas.

Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

Kita produsen.

Apa kisaran produk sampeyan?

-Botle preforms saka 6g nganti 100g
-Botol saka kapasitas 0,5 ml nganti kapasitas 5000 ml
-Material Botol: HEPT, PET, PETG, LDPE, PP, PS, PVC, PMMA (Acrylic)

Informasi apa sing kudu dakkandhani yen pengin njaluk kuotasi?

-Kapasitas botol sing sampeyan butuhake
-Wangun botol sing sampeyan karepake
-Siap warna utawa cetakan ing botol?
-Jumlahe

Kapentingan apa wae, aja ragu-ragu ngubungi, matur nuwun kanthi sanget.