Paket Dropper

  • 0.3 0.5 oz white HDPE flat dropper bottle with 8-400 neck finish

    Botol dropper flat HDPE 0,3 0,5 oz putih kanthi gulu 8-400

    Botol dropper mripat plastik iki ana rong ukuran: 0,3oz / 8ml lan 0,5oz / 15ml. Botol dispenser gulung digawe saka bahan HDPE. Mripat ngeculake kemasan lonjong lan rata. Lumahing botol bisa dicithak utawa diolah nganggo adesif. Logo sing dirumusake dening perusahaan sampeyan bisa digawe kanggo nambah efek merek perusahaan sampeyan. Wujud botol plastik umume kompak, menehi sampeyan pengalaman sing luwih apik lan efek tampilan rak. Tutup kasebut nganggo tutup utas lan pasang segel menyang priksa manawa produk 100% panyegelan. Bisa digunakake kanggo wadhah tetes mata, kemasan minyak esensial, botol kemasan rokok elektronik, botol tetes mata sing steril, botol gulung mata sing bisa digunakake.