Penutupan Dispensasi

  • 18-410 flip Plastic Cap-0.310 Orifice Opening

    18-410 tutup Plastik Cap-0.310 Opening Orifice

    Umume ditemokake ing shampo, lotion, gel shower lan produk perawatan pribadi lan perawatan hewan peliharaan liyane. Teknologi segel cakar kepiting bisa nutup akeh botol plastik kanthi gulu 18-410 kanthi maksimal. 0.310 ″ bukaan orifice.