Silinder

  • 2 oz clear PET hexagon bottle with 24-410 neck finish

    Botol heksagon PET 2 oz bening kanthi gulu 24-410

    Detail Produk Botol cair 2oz / 60ml kita digawe saka bahan PET supaya luwih bunder. Botol kasebut wujud bunderan heksagonal, menehi sampeyan pengalaman sing luwih apik lan efek tampilan rak. Pundhak 24/410 bisa dilengkapi pompa semprotan, busa pompa, sing luwih gampang digawa lan digunakake. Bisa digunakake kanggo ngresiki pawon, reresik tetanduran, bungkus produk perawatan rambut, lsp. Aplikasi Wadah kasebut cocog kanggo macem-macem aplikasi lan pasar, kalebu: Cairan ...