Utas Terus-terusan

  • 108-400 White Rib Side Matte Top PP Plastic Continuous Thread Cap

    108-400 Pinggir Pita Putih Matte Top Plastik Topi Benang Plastik

    Ndhuwur solusi lengkap paket sampeyan kanthi 108-400 plastik putih sisih tutup plastik terus tutup benang. Dawane diameter M108mm cocog kanggo kontainer cangkeme kayata plastik lan gelas. Sisih iga nggawe aplikasi lan ngilangi penutupan luwih gampang. Cocog kanggo aplikasi panganan. Pelapik uga digunakake minangka mitigator lembab, nyegah kelembapan supaya ora metu utawa mlebu wadhah sing bisa ngganggu integritas produk.