Profil Perusahaan

Kumpeni Profil

Apa sing Kita Laku?

Taizhou Kechang Plastic Industry Co., Ltd. yaiku perusahaan produksi lan pamroses profesional produk plastik, botol plastik, botol kosmetik, botol kimia saben dina, kothak plastik, blister plastik, dhukungan blister plastik, tutup plastik lan produk liyane, kanthi sistem manajemen mutu sing lengkap lan ilmiah. Taizhou Kechang Plastic Industry Co., Ltd. kekuatan integritas lan kualitas produk wis diakoni dening industri.

Perusahaan kita wis nglumpukake akeh riset ilmiah lan manajemen personel bermutu tinggi, wis nggawe laboratorium pengujian fungsional kanthi lengkap. Kanthi pangembangan ekonomi pasar, kanthi produk berkualitas tinggi, layanan sing apik banget lan reputasi sing apik, kita ditrima dening para pelanggan. 

foctory_img-5

"Kualitas, Dhasar Pelanggan, Reputasi, Kerja Sama Tulus"

Perusahaan kasebut wis nggawe sistem jaringan penjualan domestik lan internasional, stabilake tim penjualan profesional ing omah lan luar negeri, mbukak pasar domestik lan luar negeri, lan duwe akeh mitra ing Eropa, Amerika lan Asia kanggo nggedhekake bisnis.

Produk Kita & Mesin

Ing rong taun kepungkur, perusahaan kasebut nandur modal akeh dana kanggo nindakake transformasi teknis kanthi skala gedhe. Bangunan pabrik dirancang lan dibangun kanthi ketat sesuai karo persyaratan GMP administrasi panganan lan obat-obatan negara kanggo produksi obat-obatan, lan lokakarya produksi wis tekan standar industri farmasi internasional kelas 10.000 lan pemurnian lingkungan kelas 100.000.

Lan introduksi mesin injeksi bertiup injeksi domestik lan mesin cetak injeksi lan mesin penyerapan plastik otomatis, mesin cangkang supositoria otomatis lan peralatan produksi liyane, uga spektrofotometri inframerah, spektrofotometri inframerah, keseimbangan analisis elektronik peralatan deteksi kelas tinggi.

Taizhou Kechang Plastik Industry Co., Ltd. wis dianugerahi sertifikat registrasi bahan kemasan farmasi industri lan kontainer dening administrasi panganan lan obat-obatan negara. 

Bisa ngasilake bahan kemasan medis presisi tinggi lan kontainer kanthi macem-macem jinis lan bentuk

wadhah kemasan panganan lan kosmetik anyar 

macem-macem bagean injeksi presisi plastik

Perusahaan kasebut komitmen karo kemasan kosmetik lan industri kemasan botol panggunaan saben dina kanggo ngembangake, duwe pengalaman produksi lan teknologi profesional sing apik banget, saiki kanggo kebutuhan pelanggan uga menehi perawatan preferensi tartamtu, derajat kepuasan pelanggan.

Perusahaan kita wis nglumpukake akeh riset ilmiah lan manajemen personel bermutu tinggi, wis nggawe laboratorium pengujian fungsional kanthi lengkap. Kanthi pangembangan ekonomi pasar, kanthi produk berkualitas tinggi, layanan sing apik banget lan reputasi sing apik, kita ditrima dening para pelanggan. Perusahaan kasebut wis nggawe sistem jaringan penjualan domestik lan internasional, stabilake tim penjualan profesional ing omah lan luar negeri, mbukak pasar domestik lan luar negeri, lan duwe akeh mitra ing Eropa, Amerika lan Asia kanggo nggedhekake bisnis. Saiki, kanggo ngembangake pasar jaban rangkah, perusahaan iki bakal menehi perawatan lan pitulung istimewa marang para pelanggan ing jaban rangkah, kanthi seneng nampi mayoritas pelanggan jaban rangkah sing bakal konsultasi.

factory_img-3
factory_img-4
factory_img (2)

Manajemen produksi sing ketat, peralatan canggih lan teknologi, kualitas produk, ngurmati kontrak lan dipercaya, kanthi mayoritas pelanggan percaya lan sambutan, kabeh jinis produk didol ing omah lan ing luar negeri, kanthi seneng nampi pelanggan anyar lan lawas ing omah lan luar negeri kanggo negosiasi bisnis  

Pambuka riwayat pangembangan perusahaan

Picture

Taun 2013

Kita wis maju.

Picture

Taun 2014

Lokakarya pemurnian kelas satus ewu

Picture

Taun 2015

Nggawe departemen inspeksi kualitas perusahaan kanggo nindakake inspeksi kualitas ing tanduran ing saben produk pabrik.

Picture

Taun 2016

Tambah 5 baris ndamu botol otomatis

Picture

Taun 2017

Lebokake peralatan blister, siyap lokakarya blister.

Picture

Taun 2018

Komponen departemen perdagangan manca, nggawe pasar perdagangan manca.

Picture

Taun 2019

Struktur organisasi perusahaan wis diatur banget. Sawetara anak perusahaan lan departemen wis ditetepake.

Picture

Taun 2021

Wis diekspor menyang pirang-pirang negara lan nggawe sistem bisnis perdagangan asing sing stabil.