Tutup lan Tutup

  • Aluminum plastic cap

    Tutup plastik aluminium

    Kita duwe macem-macem spesifikasi tutup plastik plastik. Utamane digawe saka emas lan perak, warna liyane uga bisa disesuaikan. Bisa digunakake minangka tutup botol plastik lan botol kaca, lan tampilan mewah tetep njaga gambar sing elegan. Lingkup aplikasi: jar panganan, jar kosmetik, jar permen, kemasan obat, kemasan hadiah sing apik banget. Tutup lan tutup botol duwe kinerja panyegelan sing apik banget, sing sehat, aman lan kenceng. Gasket segel diselehake ing njero, sing gampang digunakake. tutup krim plastik bahan anti-bakteri, aman lan ramah lingkungan, nyenengake lan kompak.

  • PP child proof plastic bottle caps

    Tutup botol plastik plastik bocah PP

    Macem-macem spesifikasi tutup plastik PP kanthi cincin safety, warna apa wae bisa disesuaikan. Bisa digunakake minangka tutup kanggo botol plastik lan botol kaca, lan tampilan mewah kasebut tetep njaga gambar sing elegan. Lingkup aplikasi: jar plastik, jar krim, toples panyimpenan, toples bumbu, jar cookie, toples plastik cangkem amba. Tutup lan cangkeme botol duwe kinerja panyegelan sing apik banget, sing sehat, aman lan kedhap. Gasket diselehake ing njero, sing gampang digunakake. toples plastik kanggo bahan antibakteri panganan, aman lan ramah lingkungan, nyenengake lan kompak.

  • 20-410 Plastic Fine Mist Sprayer with Clear Hood – 0.15cc Output 10 Dip Tube

    20-410 Sprayer Kabut Halus Plastik kanthi Hood Bening - Output 0,15cc 10 Tabung Dip

    18-410 Sisih Iga Ireng PP Semprotan Kabut sing apik banget disemprotake kanthi tujuan umum kanggo produk distribusi kanggo aplikasi sing lembut. Sistem dispensasi nduweni tabung 10 ″ dip lan mbuwang 0,15cc saben aktuasi ing kabut cahya, sing cocog kanggo perawatan pribadi lan produk kecantikan. Penutupan dispensing nduweni tutup / tutup debu PP transparan kanggo pangayoman produk lan aktuasi sing ora disengaja nalika ora ana nggunakake Sisih rusuk saka penutupan nggawe gampang dicabut lan ditrapake ing kontainer.

  • 18-410 flip Plastic Cap-0.310 Orifice Opening

    18-410 tutup Plastik Cap-0.310 Opening Orifice

    Umume ditemokake ing shampo, lotion, gel shower lan produk perawatan pribadi lan perawatan hewan peliharaan liyane. Teknologi segel cakar kepiting bisa nutup akeh botol plastik kanthi gulu 18-410 kanthi maksimal. 0.310 ″ bukaan orifice.

  • 108-400 White Rib Side Matte Top PP Plastic Continuous Thread Cap

    108-400 Pinggir Pita Putih Matte Top Plastik Topi Benang Plastik

    Ndhuwur solusi lengkap paket sampeyan kanthi 108-400 plastik putih sisih tutup plastik terus tutup benang. Dawane diameter M108mm cocog kanggo kontainer cangkeme kayata plastik lan gelas. Sisih iga nggawe aplikasi lan ngilangi penutupan luwih gampang. Cocog kanggo aplikasi panganan. Pelapik uga digunakake minangka mitigator lembab, nyegah kelembapan supaya ora metu utawa mlebu wadhah sing bisa ngganggu integritas produk.

  • 24-410 White long tip nozzle PP plastic squeeze the cover

    24-410 Plastik nozel ujung dawa putih remet tutup

    Topi Nozet Tip Panjang kita awet kanggo digunakake lan gampang dibersihake. Ora ana tutup sing dipasang ing tutup, supaya sampeyan ora kuwatir bakal kelangan. Tutup kanthi aman kanggo mesthekake yen tutup sampeyan tetep ing botol nalika meksa. Tips tip ukuran saiki diwiwiti kanthi cilik lan ngidini sampeyan motong pucuk ing ukuran sing cocog karo kabutuhan sampeyan. Ngidini sampeyan entuk panyebaran sing bener manawa sampeyan mbuwang minyak utawa adonan pancake. Cukup tip tip supaya cocog karo kabutuhan sampeyan. Cocog kanggo BBQ, lelungan kemah lan liya-liyane. Iki nggunakake bahan plastik kelas panganan sing ramah lingkungan, alus lan gampang diusir. Kajaba iku, tahan korosi, asam lan alkali sing kuwat. Kudu dadi pembantu sing apik ing pawon. Dhesek, tahan suhu dhuwur, anti banyu, bobot entheng. Cocog kanggo dispenser kontrol saos tomat, mustar lan klamben sandwich lan salad. Tutup nyegah tumpahan lan njaga isine seger. Gampang diwutahake, diwenehi label lan ngenali bumbu sing disenengi, utawa cairan liyane kalebu cat kerajinan lan solusi pembersih.

  • Baby Bottle Clamp Clip Non Slip Tongs Holder Sterilizer Tweezers Heat Resistance

    Botol Clamp Botol Bayi Non Slip Tongs Holder Sterilizer Tweezers Resistensi Panas

    Botol plastik sterilisasi panas tahan kanggo botol bayi. Botol tongkat cara higienis penting kanggo nangani botol susu bayi. Botol Susu Botol Disinfeksi Skid Sederhana Nganggo Panas Panas. Panas tanpa beracun, entheng lan awet. Pegangan lengkung sing dirancang khusus lan alur pola non-slip ing rahang bisa gampang nangkep botol, pacifier, es utawa tangan liyane sing luwih angel njupuk barang cilik. Botol, pacifier lan liyane sawise disinfeksi banyu sing nggodhok, sampeyan bisa nggunakake klip botol sing dijupuk kanggo mesthekake kesehatan, produk bisa tahan 110 ℃.