Miturut Gaya

  • 3-5ml colour natural flat PP injection syringe

    3-5 suntik jarum suntik injeksi PP datar datar

    Tabung Aplikator Gel warna 3 / 5ml digawe saka bahan PP, sing bisa nutup luwih apik lan lancar. Bisa digunakake minangka piranti injeksi kanggo gel cair. Tabung kasebut minangka tabung datar kanthi diameter cilik, lan awak tabung dirancang miturut kebiasaan panggunaan sing beda-beda lan kudu menehi sampeyan perasaan tangan lan efek tampilan rak sing luwih apik. Nalika nggunakake, langkah pertama yaiku nyopot tutup ngarep lan tutup mburi, langkah kapindho yaiku ngekspor obat ing tempek utawa anus, lan langkah kaping telu yaiku nggunakake tutup dawa kanggo push rod push menyang tabung kanggo push tamba ing tabung menyang tempek utawa anus. Iki bisa digunakake kanggo pangiriman obat bawok, perawatan bawok, pangiriman obat anal, lan kemasan perawatan anal. Gampang digawa lan digunakake. Aplikator bawok kita minangka produk kemasan siji-wektu lan bisa dikemas kanthi aseptik. Yen sampeyan duwe bentuk sing luwih apik, kita bisa menehi proses khusus kanggo sampeyan. Tabung Tes Khusus

  • 0.3 0.5 oz white HDPE flat dropper bottle with 8-400 neck finish

    Botol dropper flat HDPE 0,3 0,5 oz putih kanthi gulu 8-400

    Botol dropper mripat plastik iki ana rong ukuran: 0,3oz / 8ml lan 0,5oz / 15ml. Botol dispenser gulung digawe saka bahan HDPE. Mripat ngeculake kemasan lonjong lan rata. Lumahing botol bisa dicithak utawa diolah nganggo adesif. Logo sing dirumusake dening perusahaan sampeyan bisa digawe kanggo nambah efek merek perusahaan sampeyan. Wujud botol plastik umume kompak, menehi sampeyan pengalaman sing luwih apik lan efek tampilan rak. Tutup kasebut nganggo tutup utas lan pasang segel menyang priksa manawa produk 100% panyegelan. Bisa digunakake kanggo wadhah tetes mata, kemasan minyak esensial, botol kemasan rokok elektronik, botol tetes mata sing steril, botol gulung mata sing bisa digunakake.

  • 7 oz clear PET cylindrical bottle with 68-400 neck finish

    Botol silinder PET sing jelas 7 oz kanthi gulu 68-400

    Jar krim 7oz kanggo tata rambut. Gawe macem-macem warna sing dibutuhake lan yen cairanane warna-warni, mula botol PET alami sing paling apik. Tutup plastik, tutup aluminium lan pompa krim kasedhiya. Transparan Ramah Lingkungan lan Aman Bisa PET Plastik Bahan Panganan Panganan Kanthi Tutup Spiral Kristal. Panganan Kelas PET. Ora beracun, ora ambune, aman, ramah lingkungan lan uga disegel, kanggo Tetep Panganan Seger. Bisa dicithak ing Guci, cetakan layar sutra. Cetha lan Werna.

  • 1.7 oz black HDPE flat bottle with 12-410 neck finish

    Botol flat HDPE 1,7 ons ireng kanthi gulu 12-410

    Botol putih 100ml kita digawe saka bahan HDPE. 100% merek anyar lan berkualitas tinggi. Digawe plastik, ora bisa digunakake maneh, tahan retak lan rusak. Bisa dicuci lan diisi ulang. Botol ireng bisa digunakake ing bungkus pewarna rambut, kondisioner lan sampo. Bisa digunakake kanggo nyebarake lan akeh cairan. Macem-macem ukuran lan gaya bisa dipilih. Desain mini, banget hotspot, cocog banget kanggo lelungan, tas tangan lan festival. Botol cilik bisa didaur ulang lan ora ana tetes banyu sing boros. Layanan OEM: Pencetakan layar sutra logo, Label kertas, Label plastik, bungkus shrink. Gampang digunakake lan diresiki. Ukuran cilik cocog kanggo lelungan utawa kanggo panyimpenan lan organisasi ing omah. Desain sampul dobel, ditutup kanthi kenceng kanggo nyegah bocor lan nyukupi kabutuhan panyimpenan.

  • 0.2 oz golden PET round bottle with 32-400 neck finish

    Botol bunderan PET emas 0,2 oz kanthi gulu 32-400

    0,2oz Emas jar botol krim jar jar kosmetik seni kuku kontainer kontainer emas botol kosmetik emas. Set botol pengisian pamisah sing trep lan praktis, persediaan dandan saben dino, supaya gampang plancongan, tetep jaga gambar sing elegan. Tips Anget: Aja ngemas bahan-bahan suhu tinggi lan PH sing dhuwur. Gunakake banyu anget nalika diresiki, aja nggunakake banyu panas kanggo nyegah deformasi suhu dhuwur. Kinerja tutup mulut botol krim kosmetik apik banget, sehat, aman lan ora bocor. Yo nggawa sing cilik lan gampang, digunakake kanggo wadhah kosmetik subbagage kulit emas, gampang digunakake. Bahan bakteri, keamanan lan ramah lingkungan, alus lan cilik, bisa ditindakake sawayah-wayah. Ntainer digawe saka Polystyrene PS, tutup digawe saka PP Polipropilena.

  • 10 oz clear PET hexagon bottle with 28-400 neck finish

    Botol heksagon PET oz 10 oz bening kanthi gulu 28-400

    Botol sabun cair 10oz / 300ml digawe saka bahan PET kanggo transparansi lan finish sing luwih apik. Kontainer sabun cair minangka bentuk heksagonal bunder, nyedhiyakake sampeyan pengalaman sing luwih apik lan efek tampilan rak. Pundhak 28/400 bisa dilengkapi pompa semprotan, pompa busa, sing luwih gampang digawa lan digunakake. Bisa digunakake kanggo pawon reresik, reresik siraman tetanduran, bungkus produk perawatan rambut, lsp. Botol plastik kanggo sabun cair

  • 1.7 oz nature HDPE round wash bottle with 18-410 neck finish

    Botol cuci babak HDPE 1,7 oz alam kanthi gulu 18-410

    Botol putih 100ml kita digawe saka bahan HDPE. 100% merek anyar lan berkualitas tinggi. Digawe plastik, ora bisa digunakake maneh, tahan retak lan rusak. Desain clamshell luwih trep kanggo digunakake. Alat sing sampurna kanggo perawatan kuku lan dandanan. Bisa dicuci lan diisi ulang. Bisa digunakake kanggo nyebar lan nyimpen cairan sing paling akeh A macem-macem ukuran lan gaya bisa dipilih. Desain mini, banget hotspot, cocog banget kanggo lelungan, tas tangan lan festival. Botol cilik bisa didaur ulang lan ora ana tetes banyu sing boros. Layanan OEM: Pencetakan layar sutra logo, Label kertas, Label plastik, bungkus shrink. Gampang digunakake lan diresiki. Ukuran cilik cocog kanggo lelungan utawa kanggo panyimpenan lan organisasi ing omah. Dicoba kanthi ketat kanggo nyegah bocor lan nyukupi kabutuhan panyimpenan.

  • 0.33 oz 10ml clear PMMA(Acrylic) plastic spray bottle with 20-410 neck finish

    Botol semprotan plastik PMMA (Acrylic) 0,33 oz 10ml bening kanthi gulu 20-410

    Botol penyemprot putih 10 ml digawe saka bahan PMMA. 100% merek anyar lan berkualitas tinggi. Digawe plastik, ora bisa digunakake maneh, tahan retak lan rusak. Cocog kanggo toner, banyu inti, lan banyu alkohol. Bisa digunakake kanggo nyebarake lan nyimpen akeh cairan. botol semprotan pompa bisa dijupuk ing pesawat, disegel lan tahan bocor. Volume ekstrusi rata-rata saben wektu yaiku 0,13 ml. Semprot botol parfum bisa didaur ulang lan ora ana tetes banyu sing boros. Layanan OEM: Pencetakan layar sutra logo, Label kertas, Label plastik, bungkus shrink. Gampang digunakake lan bisa dicuci lan diisi ulang. Ukuran cilik cocog kanggo lelungan utawa kanggo panyimpenan lan organisasi ing omah. Dicoba kanthi ketat kanggo nyegah bocor lan nyukupi kabutuhan panyimpenan. botol semprotan kanthong

  • 2 oz white PP hexagon bottle with 34-400 neck finish

    Botol heksagon PP putih 2 oz kanthi gulu 34-400

    Detail Produk Botol bal 2 oz / 60ml digawe saka bahan PP kanggo plastisitas lan finish sing luwih apik. Awak botol bunder, menehi sampeyan pengalaman sing luwih apik lan efek tampilan rak. Pundhak 34/400 bisa dilengkapi bal supaya gampang digawa lan digunakake.Bisa digunakake kanggo deodorant awak, kemasan produk perawatan rambut, lsp. Aplikasi Wadah kasebut cocog kanggo macem-macem aplikasi lan pasar, kalebu: Toko Cukur Rambut Perawatan Rambut Kabeh jinis banyu aqua Kanggo ...
  • 4ml natural PE vaginal gel tube

    4ml tabung gel bawok PE alami

    Detail Produk Tabung gel vagina 4ml kita digawe saka bahan PE, sing nduweni panyegelan lan kelancaran sing luwih apik. Tabung iku bunder. Bisa menehi sampeyan efek tampilan lan tampilan rak sing luwih apik. Nalika nggunakake, langkah pertama yaiku nyopot tutup ngarep lan tutup mburi, langkah kaping loro yaiku nyelarasake outlet obat ing tempek utawa anus, lan langkah kaping telu yaiku nggunakake tutup dawa kanggo nyurung rod push menyang tabung kanggo push tamba ing tabung menyang tabung Vagina utawa anus. Bisa digunakake kanggo obat bawok ...
  • 2 oz clear PET hexagon bottle with 24-410 neck finish

    Botol heksagon PET 2 oz bening kanthi gulu 24-410

    Detail Produk Botol cair 2oz / 60ml kita digawe saka bahan PET supaya luwih bunder. Botol kasebut wujud bunderan heksagonal, menehi sampeyan pengalaman sing luwih apik lan efek tampilan rak. Pundhak 24/410 bisa dilengkapi pompa semprotan, busa pompa, sing luwih gampang digawa lan digunakake. Bisa digunakake kanggo ngresiki pawon, reresik tetanduran, bungkus produk perawatan rambut, lsp. Aplikasi Wadah kasebut cocog kanggo macem-macem aplikasi lan pasar, kalebu: Cairan ...
  • 8.5 oz black PVC plastic long neck with 20-400 neck finish

    8.5 oz plastik plastik ireng gulu dawa nganggo gulu 20-400

    Detail Produk Botol Plastik Leher Panjang 8,5 oz Plastik Ireng yaiku kemasan plastik kanggo barang cair. Struktur gulu dawa, botol awak ireng bisa nyegah cahya kanthi langsung menyang botol cairan. Kanggo nyedhiyakake efek tampilan rak sing sampurna. Tembok njaba botol iku rata, supaya efek pencetakan apik, supaya sampeyan bisa nyithak logo supaya produk sampeyan bisa nuduhake merek sampeyan. Bisa digunakake kanggo kemasan cairan, minyak, lsp. Aplikasi Wadah kasebut cocog kanggo macem-macem. ..