Miturut Materi

  • 0.4 oz clear PMMA(Acrylic) double cover plastic wide mouth bottle with 22-400 neck finish

    0,4 oz cetha PMMA (Akrilik) botol tutup plastik sudhut nutupi kanthi gulu 22-400

    0,4 ons plastik PMMA (akrilik) bening. Botol kapsul cilik bisa digawe kombinasi kombinasi, efek visual tembok botol plastik sing kenthel kelas dhuwur. Bisa menehi teh, obat-obatan kelas dhuwur, obat herbal China lan produk panganan liyane. Produk cilik dosis bisa ditindakake. Desain sampul dobel, liwat sampul njaba sing transparan bisa ndeleng tutup berlapis emas internal, tutup njaba lan awak botol dadi bentuk silinder. Cetak logo unik sampeyan ing sisih ndhuwur tutup utawa botol kanggo nyorot merek sampeyan

  • 6 oz clear PMMA(Acrylic) plastic wide mouth bottle with 44-410 neck finish

    Botol cangkir plastik PMMA (Acrylic) 6 oz bening kanthi pucuk gulu 44-410

    Botol plastik kanthi tutup logam transparan. Bentuk botol silinder, tutup lan awak kapsul botol tetep diameter padha, awak botol transparan lan tembok botol plastik sing kenthel nggawe produk efek visual luwih apik. Botol plastik bisa diisi karo pil kelas tinggi, Obat-obatan Tiongkok, produk kesehatan, lsp. Tutuk botol ditutup nganggo gasket aluminium foil kanggo njamin efek panyegelan 100%. Badan botol bisa nambah logo perusahaan sampeyan supaya produk kasebut luwih unik.

  • 3-5ml colour natural flat PP injection syringe

    3-5 suntik jarum suntik injeksi PP datar datar

    Tabung Aplikator Gel warna 3 / 5ml digawe saka bahan PP, sing bisa nutup luwih apik lan lancar. Bisa digunakake minangka piranti injeksi kanggo gel cair. Tabung kasebut minangka tabung datar kanthi diameter cilik, lan awak tabung dirancang miturut kebiasaan panggunaan sing beda-beda lan kudu menehi sampeyan perasaan tangan lan efek tampilan rak sing luwih apik. Nalika nggunakake, langkah pertama yaiku nyopot tutup ngarep lan tutup mburi, langkah kapindho yaiku ngekspor obat ing tempek utawa anus, lan langkah kaping telu yaiku nggunakake tutup dawa kanggo push rod push menyang tabung kanggo push tamba ing tabung menyang tempek utawa anus. Iki bisa digunakake kanggo pangiriman obat bawok, perawatan bawok, pangiriman obat anal, lan kemasan perawatan anal. Gampang digawa lan digunakake. Aplikator bawok kita minangka produk kemasan siji-wektu lan bisa dikemas kanthi aseptik. Yen sampeyan duwe bentuk sing luwih apik, kita bisa menehi proses khusus kanggo sampeyan. Tabung Tes Khusus

  • 3-5ml transparency natural flat PP injection syringe

    3-5 ml transparan jarum suntik injeksi PP datar datar

    Aplikator Vaginal 3 / 5ml kita digawe saka bahan PP, sing nduweni panyegelan lan kelancaran sing luwih apik. Bisa digunakake minangka piranti injeksi kanggo gel cair. Tabung kasebut minangka tabung datar kanthi diameter cilik, lan awak tabung dirancang miturut kebiasaan panggunaan sing beda-beda lan kudu menehi sampeyan perasaan tangan lan efek tampilan rak sing luwih apik. Nalika nggunakake, langkah pertama yaiku nyopot tutup ngarep lan tutup mburi, langkah kapindho yaiku ngekspor obat ing tempek utawa anus, lan langkah kaping telu yaiku nggunakake tutup dawa kanggo push rod push menyang tabung kanggo push tamba ing tabung menyang tempek utawa anus. Iki bisa digunakake kanggo pangiriman obat bawok, perawatan bawok, pangiriman obat anal, lan kemasan perawatan anal. Gampang digawa lan digunakake. Aplikator bawok kita minangka produk kemasan siji-wektu lan bisa dikemas kanthi aseptik. Yen sampeyan duwe bentuk sing luwih apik, kita bisa menehi proses khusus kanggo sampeyan.

  • 3ml pink natural PP Vagino-anal drug dispenser

    3 ml alami dispenser PP Vagino-anal alami jambon

    Tabung Gel Vacuum 3ml kita digawe saka bahan PP, sing nduweni panyegelan lan kelancaran sing luwih apik. Bisa digunakake minangka piranti pangiriman obat gel cair. Tabung kasebut minangka tabung bunder diameter cilik. Desain bentuk klasik bisa nyedhiyakake efek tampilan rak lan tampilan sing luwih apik. Nalika nggunakake, langkah pertama yaiku nyopot tutup ngarep lan tutup mburi, langkah kapindho yaiku ngekspor obat ing tempek utawa anus, lan langkah kaping telu yaiku nggunakake tutup dawa kanggo push rod push menyang tabung kanggo push tamba ing tabung menyang tempek utawa anus. Iki bisa digunakake kanggo pangiriman obat bawok, perawatan bawok, pangiriman obat anal, lan kemasan perawatan anal. Gampang digawa lan digunakake. Aplikator bawok kita minangka produk kemasan siji-wektu lan bisa dikemas kanthi aseptik. Yen sampeyan duwe bentuk sing luwih apik, kita bisa menehi proses khusus kanggo sampeyan.

  • 5ml bule natural PP injection syringe

    5 ml bule jarum suntik injeksi PP alami

    Jarum suntik vagina / anus 5 ml kita digawe saka bahan PP, sing bisa nutup luwih apik lan lancar. Bisa digunakake minangka piranti injeksi kanggo gel cair. Tabung kasebut minangka tabung bunder kanthi diameter cilik kanthi awak sing cukup langsing. Miturut macem-macem kabiasaan lan kabutuhan panggunaan, sampeyan bisa menehi efek tampilan rak lan tampilan tangan sing luwih apik. Nalika nggunakake, langkah pertama yaiku nyopot tutup ngarep lan tutup mburi, langkah kapindho yaiku ngekspor obat ing tempek utawa anus, lan langkah kaping telu yaiku nggunakake tutup dawa kanggo push rod push menyang tabung kanggo push tamba ing tabung menyang tempek utawa anus. Iki bisa digunakake kanggo pangiriman obat bawok, perawatan bawok, pangiriman obat anal, lan kemasan perawatan anal. Gampang digawa lan digunakake. Aplikator bawok kita minangka produk kemasan siji-wektu lan bisa dikemas kanthi aseptik. Yen sampeyan duwe bentuk sing luwih apik, kita bisa menehi proses khusus kanggo sampeyan.

  • 5ml natural PP Vagino-anal drug dispenser

    5 ml dispenser obat PP-anal Vagino alami

    Jarum suntik gel 5ml kita digawe saka bahan PP, sing bisa nutup luwih apik lan lancar. Bisa digunakake minangka piranti pangiriman obat gel cair. Tabung kasebut minangka tabung bunder diameter cilik. Bisa menehi sampeyan efek tampilan lan tampilan rak sing luwih apik. Nalika nggunakake, langkah pertama yaiku nyopot tutup ngarep lan tutup mburi, langkah kapindho yaiku ngekspor obat ing tempek utawa anus, lan langkah kaping telu yaiku nggunakake tutup dawa kanggo push rod push menyang tabung kanggo push tamba ing tabung menyang tempek utawa anus. Iki bisa digunakake kanggo pangiriman obat bawok, perawatan bawok, pangiriman obat anal, lan kemasan perawatan anal. Gampang digawa lan digunakake. Aplikator bawok kita minangka produk kemasan siji-wektu lan bisa dikemas kanthi aseptik. Yen sampeyan duwe bentuk sing luwih apik, kita bisa menehi proses khusus kanggo sampeyan.

  • 5ml pink natural PP Vagino-anal drug dispenser

    5 ml alami dispenser PP Vagino-anal alami jambon

    Plastice aplikator bawok 5 ml digawe saka bahan PP, sing bisa nutup luwih apik lan lancar. Bisa digunakake minangka piranti pangiriman obat gel cair. Tabung kasebut minangka tabung bunder diameter cilik. Desain bentuk klasik bisa nyedhiyakake efek tampilan rak lan tampilan sing luwih apik. Nalika nggunakake, langkah pertama yaiku nyopot tutup ngarep lan tutup mburi, langkah kapindho yaiku ngekspor obat ing tempek utawa anus, lan langkah kaping telu yaiku nggunakake tutup dawa kanggo push rod push menyang tabung kanggo push tamba ing tabung menyang tempek utawa anus. Iki bisa digunakake kanggo pangiriman obat bawok, perawatan bawok, pangiriman obat anal, lan kemasan perawatan anal. Gampang digawa lan digunakake. Aplikator bawok kita minangka produk kemasan siji-wektu lan bisa dikemas kanthi aseptik. Yen sampeyan duwe bentuk sing luwih apik, kita bisa menehi proses khusus kanggo sampeyan.

  • 0.3 0.5 oz white HDPE flat dropper bottle with 8-400 neck finish

    Botol dropper flat HDPE 0,3 0,5 oz putih kanthi gulu 8-400

    Botol dropper mripat plastik iki ana rong ukuran: 0,3oz / 8ml lan 0,5oz / 15ml. Botol dispenser gulung digawe saka bahan HDPE. Mripat ngeculake kemasan lonjong lan rata. Lumahing botol bisa dicithak utawa diolah nganggo adesif. Logo sing dirumusake dening perusahaan sampeyan bisa digawe kanggo nambah efek merek perusahaan sampeyan. Wujud botol plastik umume kompak, menehi sampeyan pengalaman sing luwih apik lan efek tampilan rak. Tutup kasebut nganggo tutup utas lan pasang segel menyang priksa manawa produk 100% panyegelan. Bisa digunakake kanggo wadhah tetes mata, kemasan minyak esensial, botol kemasan rokok elektronik, botol tetes mata sing steril, botol gulung mata sing bisa digunakake.

  • 5ml transparency natural PP injection syringe

    Jarum suntik injeksi PP alami transparan 5 ml

    Jarum suntik vagina / anus 5 ml kita digawe saka bahan PP, sing bisa nutup luwih apik lan lancar. Bisa digunakake minangka piranti injeksi kanggo gel cair. Tabung kasebut minangka tabung bunder kanthi diameter cilik kanthi awak sing cukup langsing. Miturut macem-macem kabiasaan lan kabutuhan panggunaan, sampeyan bisa menehi efek tampilan rak lan tampilan tangan sing luwih apik. Nalika nggunakake, langkah pertama yaiku nyopot tutup ngarep lan tutup mburi, langkah kapindho yaiku ngekspor obat ing tempek utawa anus, lan langkah kaping telu yaiku nggunakake tutup dawa kanggo push rod push menyang tabung kanggo push tamba ing tabung menyang tempek utawa anus. Iki bisa digunakake kanggo pangiriman obat bawok, perawatan bawok, pangiriman obat anal, lan kemasan perawatan anal. Gampang digawa lan digunakake. Aplikator bawok kita minangka produk kemasan siji-wektu lan bisa dikemas kanthi aseptik. Yen sampeyan duwe bentuk sing luwih apik, kita bisa menehi proses khusus kanggo sampeyan.

  • 5ml transparency natural PP long Vagino-anal drug dispenser

    5 ml transparan alami PP dispenser obat Vagino-anal dawa

    Tabung Gel Vaginal 5g kita digawe saka bahan PP, sing nduweni panyegelan lan kelancaran sing luwih apik. Bisa digunakake minangka piranti pangiriman obat gel cair. Tabung kasebut minangka tabung bunder kanthi diameter cilik kanthi awak sing cukup langsing. Miturut macem-macem kabiasaan lan kabutuhan panggunaan, sampeyan bisa menehi efek tampilan rak lan tampilan tangan sing luwih apik. Nalika nggunakake, langkah pertama yaiku nyopot tutup ngarep lan tutup mburi, langkah kapindho yaiku ngekspor obat ing tempek utawa anus, lan langkah kaping telu yaiku nggunakake tutup dawa kanggo push rod push menyang tabung kanggo push tamba ing tabung menyang tempek utawa anus. Iki bisa digunakake kanggo pangiriman obat bawok, perawatan bawok, pangiriman obat anal, lan kemasan perawatan anal. Gampang digawa lan digunakake. Aplikator bawok kita minangka produk kemasan siji-wektu lan bisa dikemas kanthi aseptik. Yen sampeyan duwe bentuk sing luwih apik, kita bisa menehi proses khusus kanggo sampeyan.

  • 1.7 oz red HDPE flat dropper bottle with 12-400 neck finish

    Botol dropper flat HDPE 1,7 oz abang kanthi finish gulu 12-400

    Botol gulung abang 50 ml digawe saka bahan HDPE. Botolane rata. Lumahing botol bisa dicithak utawa diolah nganggo adesif. Bisa nggawe logo perusahaan, nambah efek merek perusahaan sampeyan. Bentuk sakabehe botol plastik kompak, menehi sampeyan pengalaman kroso tangan sing luwih apik lan efek tampilan rak. Tutup botol nganggo tutup sekrup lan colokan segel kanggo mesthekake 100% panyegelan produk. Bisa digunakake kanggo nyedhiyakake lan nyimpen cairan sing paling akeh. Apik kanggo pelarut, minyak ringan, cat, esensi, rokok elektronik, tetes mripat, uyah, lsp. Bisa gampang disterilake. Kacepetan dripping: dropper bisa uga bisa netes cairan sing dikontrol kanthi apik.