Penafian uji coba kompatibilitas botol lan produk

Penafian Pengujian Kompatibilitas Botol lan Produk Amarga macem-macem kombinasi bahan-bahan potensial ing produk sampeyan, utamane bahan aktif lan minyak esensial, plastik tartamtu bisa uga reaksi sing kurang apik karo produk sampeyan lan nyebabake paket sing rusak. Kita ora bisa njamin manawa kontainer utawa penutupan bakal dienggo kanthi bener karo produk tartamtu lan nyaranake sampeyan nindakake tes kompatibilitas produk kanthi kabeh komponen kemasan - sadurunge produksi pungkasan lan ngisi produk sampeyan. Kanggo nggampangake pangujian, sampeyan bakal menehi conto komponen kemasan sing wis dipilih sadurunge pesenan (biaya pengiriman bakal ditrapake). BotolStore ora tanggung jawab kanggo cocog karo kontainer utawa penutupan panggunaan khusus pelanggan. Tanggung jawab pelanggan kanggo nindakake tes kompatibilitas produk nganggo kontainer lan penutupan sing dipilih dening pelanggan. Kita ora tanggung jawab kanggo kerusakan akibat saka pilihan lan panggunaan kontainer lan penutupan pelanggan sing diwenehake dening kita. Matur nuwun kanggo bisnis sampeyan.