Botol plastik cair PP alami 9 oz kanthi gulu 28-410

Katrangan singkat:

Botol cair 9oz / 266ml kita rampung nganggo bahan PP kanggo ketebalan tembok sing luwih apik. Awak botol bunder, menehi sampeyan pengalaman sing luwih apik lan efek tampilan rak. Tembok botol sing mulus bisa nyithak logo perusahaan sampeyan. Pundhak 28 / 410 bisa dilengkapi pompa semprotan, pompa semprotan, pompa busa, luwih gampang digawa lan digunakake. Bisa digunakake kanggo reresik pawon, reresik siraman tanduran, cairan desinfeksi, kemasan cairan lisan, lsp.


Detail Produk

Tag Produk

Lamaran

Wadhah kasebut cocog kanggo macem-macem aplikasi lan pasar, kalebu:
Cairan
Luwih resik
Pestisida
Rajapati
Cairan lisan
Kabeh jinis cairan
Kanggo alasan keberlanjutan, produk iki bisa didaur ulang 100%, sing dadi topik sing apik kanggo dibahas nalika promosi lini produk sampeyan.

UKURAN

9oz

KAPASITAS ALIR

266ml

WARNA

Alami

MATERI / RESIN

PP

Wujud

Babak

DIAMETER NOK / PANUTUP

28

GULU PUTUS

410

DIAMETER / WIDTH

60mm

Dhuwur

140mm

LENGTH ITEM

KC-157

Spesifikasi Fitur

1. Materi: PET. Bahan asli pancen murni lan anyar, lingkungan, cocog banget kanggo kemasan kosmetik, kemasan medis uga panganan.
2. Werna: Pantone warna utawa conto nyata kanggo referensi.
3. Printings: Print sutra, stamping panas lan offset, print label kertas utawa stiker plastik.
4. Tutup: Tutup plastik, sprayer plastik utawa pompa.
6. Paket: Sijine produk kanthi kapisah PP tas banjur dikemas ing karton.
Yen sampeyan duwe minat produk, hubungi kami tanpa wektu tundha.

FAQ

Q1. Apa macem-macem produk sampeyan?
1. Botol preforms saka 6g nganti 100g
2. Botol saka kapasitas 1ml nganti kapasitas 5000ml
3. Materi Botol: HEPT, PET, PETG, LDPE, PP, PS, PVC, PMMA (Acrylic)

Q2. Apa sampeyan produsen?
-Ya, kita wis ngasilake botol pet lan tutup luwih saka 5 taun.

Q3. Apa informasi sing kudu dakkandhani yen pengin njaluk kuotasi?
-Kapasitas botol sing sampeyan butuhake
-Wangun botol sing sampeyan karepake
-Siap warna utawa cetakan ing botol?
-Jumlahe

Q4. Apa sampeyan nawakake conto gratis?
-Ya, kita bisa nyedhiyakake sawetara pc sampel gratis kanggo sampeyan kanthi barang sing bisa diklumpukake

Q5. Pira dina rampung sampel? Lan kepiye babagan produksi massal?
-Biasane, 5-7 dina kanggo nggawe conto
-Kanggo produksi massal, biasane 20-30 dina sawise 50% pembayaran T / T sing ditampa.

Kapentingan apa wae, aja ragu-ragu ngubungi, matur nuwun kanthi sanget.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan