Botol bunder PET 7 oz biru kanthi finish gulu 38-410

Katrangan singkat:

7oz (207ml) Botol Kapsul Botol Plastik Obat Botol PET. Bobot ringan, resistensi dampak, bukti kebocoran sing apik, sifat kimia sing stabil. Layanan OEM: cetakan layar sutra logo, Label kertas, Label plastik, bungkus shrink. Botol obat plastik putih bunder bunder kosong. Awak botol bening, apik, kinerja segel sing apik. Gasket foil aluminium, gasket sensitif tekanan lan gasket busa. sawetara botol obat bisa nahan -80ºC nganti 120ºC.Sterilisasi: bengkel pemurnian 100 000, lan mesin sterilisasi EO njamin produksi steril. Lapangan aplikasi: botol plastik farmasi kanggo botol pil / tablet / kapsul / bubuk / suplemen.


Detail Produk

Tag Produk

UKURAN 7oz
KAPASITAS ALIR 207ml
Wujud Babak
DIAMETER NOK / PANUTUP 38
GULU PUTUS 410
DIAMETER / WIDTH 53mm
Dhuwur 108mm
LENGTH ITEM KC-038

Spesifikasi Utama / Fitur Khusus:
Spesifikasi Utama / Fitur Khusus: botol dosis plastik / jar pil plastik
Penanganan Lumahing: Nyithak Layar
Penggunaan Industri: botol pharma / botol pil resep
Bahan Awak: PET
Bahan Kerah: PP
Gunakake: Kemasan panganan / pil
Tutup: Tutup Metal Plastik
Papan Asal: Zhejiang, China (Daratan)
Dianggo: botol pharma / wadhah kapsul pil
Werna: Warna khusus
Kualitas: Tingkat paling dhuwur
MOQ: 10000 pcs

Bayaran:
Cara Pembayaran: Transfer Telegraphic Advance (Advance TT, T / T)

Transportasi
Kita bakal mbantu milih cara pengiriman paling apik miturut syarat detail. Liwat segara, liwat udara, utawa kanthi ekspres, lsp.

7 oz blue PET round bottle with 38-410 neck finish (4) 7 oz blue PET round bottle with 38-410 neck finish (5) 7 oz blue PET round bottle with 38-410 neck finish (6) 7 oz blue PET round bottle with 38-410 neck finish (7) 7 oz blue PET round bottle with 38-410 neck finish (2) 7 oz blue PET round bottle with 38-410 neck finish (3)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan