4ml tabung gel bawok PE alami

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk

Tabung gel bawok 4ml kita digawe saka bahan PE, sing nduweni panyegelan lan kelancaran sing luwih apik. Tabung iku bunder. Bisa menehi sampeyan efek tampilan lan tampilan rak sing luwih apik. Nalika nggunakake, langkah pertama yaiku nyopot tutup ngarep lan tutup mburi, langkah kaping loro yaiku nyelarasake outlet obat ing tempek utawa anus, lan langkah kaping telu yaiku nggunakake tutup dawa kanggo nyurung rod push menyang tabung kanggo push tamba ing tabung menyang tabung Vagina utawa anus. Bisa digunakake kanggo pangiriman obat bawok, perawatan bawok, pangiriman obat anal, kemasan perawatan anal, lsp. Gampang digawa lan digunakake.

001

Lamaran

Wadhah kasebut cocog kanggo macem-macem aplikasi lan pasar, kalebu:

Cairan

Luwih resik

Obat

Kabeh jinis cairan

Kanggo alasan keberlanjutan, produk iki bisa didaur ulang 100%, sing dadi topik sing apik kanggo dibahas nalika promosi lini produk sampeyan.

UKURAN

KAPASITAS ALIR

4ml

WARNA

Natural

MATERI / RESIN

PE

Wujud

Babak

DIAMETER NOK / PANUTUP

N / A

GULU PUTUS

N / A

DIAMETER / WIDTH

16mm

Dhuwur

109mm

LENGTH ITEM

KC-132

Spesifikasi Fitur

1. Materi: PET. Bahan asli pancen murni lan anyar, lingkungan, cocog banget kanggo kemasan kosmetik, kemasan medis uga panganan.

2. Werna: Pantone warna utawa conto nyata kanggo referensi.

3. Printings: Print sutra, stamping panas lan offset, print label kertas utawa stiker plastik.

4. Tutup: Tutup plastik, sprayer plastik utawa pompa.

6. Paket: Sijine produk ing tas PP sing kapisah banjur dikemas ing karton.

Yen sampeyan duwe minat produk, hubungi kami tanpa wektu tundha.

FAQ

Q1. Apa macem-macem produk sampeyan?

1. Botol preforms saka 6g nganti 100g
2. Botol saka kapasitas 1ml nganti kapasitas 5000ml
3. Materi Botol: HEPT, PET, PETG, LDPE, PP, PS, PVC, PMMA (Acrylic)

Q2. Apa sampeyan produsen?
-Ya, kita wis ngasilake botol pet lan tutup luwih saka 5 taun.

Q3. Apa informasi sing kudu dakkandhani yen pengin njaluk kuotasi?
-Kapasitas botol sing sampeyan butuhake
-Wangun botol sing sampeyan karepake
-Siap warna utawa cetakan ing botol?
-Jumlahe

Q4. Apa sampeyan nawakake conto gratis?
-Ya, kita bisa nyedhiyakake sawetara pc sampel gratis kanggo sampeyan kanthi barang sing bisa diklumpukake

Q5. Pira dina rampung sampel? Lan kepiye babagan produksi massal?
-Biasane, 5-7 dina kanggo nggawe conto
-Kanggo produksi massal, biasane 20-30 dina sawise 50% pembayaran T / T sing ditampa.

Kapentingan apa wae, aja ragu-ragu ngubungi, matur nuwun kanthi sanget.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan