Botol pancing PVC 2 oz bening kanthi gulu 20-415

Katrangan singkat:

Botol sabun tangan 2oz / 60ml kita digawe saka bahan PVC, sing transparan lan lancar luwih apik. Botol iku rata, sing bisa menehi sampeyan roso tangan lan efek tampilan rak sing luwih apik. Pundhak 20/415 bisa dilengkapi pompa semprotan, pompa busa, tutup sandal lan pancing portebel ing buntut. Sampeyan bisa nggantungake botol plastik ing endi wae sing dibutuhake, sing gampang digawa lan digunakake. Amarga kena radhang paru-paru koroner anyar, sampeyan bisa nggunakake botol kanggo kemasan disinfektan, digunakake ing plancongan lan kantor, utawa kanggo kemasan kayata krim tangan lan produk perawatan liyane. Botol Cairan Cuci Tangan


Detail Produk

Tag Produk

UKURAN 2oz
KAPASITAS ALIR 60ml
Wujud Falt
DIAMETER NOK / PANUTUP 20
GULU PUTUS 415
DIAMETER / WIDTH 45 / 32mm
Dhuwur 107mm
LENGTH ITEM KC-145

Spesifikasi Utama / Fitur Khusus:
Spesifikasi Utama / Fitur Khusus: botol sanitizer tangan kosong
Penanganan Lumahing: Nyithak Layar
Penggunaan Industri: botol pembersih tangan khusus
Bahan Awak: PVC
Bahan Kerah: PP
Gunakake: botol plastik sanitizer tangan
Tutup: Tutup plastik / Tutup dobel
Papan Asal: Zhejiang, China (Daratan)
Dianggo: botol plastik kanggo sanitizer tangan
Werna: Warna khusus
Kualitas: Tingkat paling dhuwur
MOQ: 10000 pcs

Bayaran:
Cara Pembayaran: Transfer Telegraphic Advance (Advance TT, T / T)

Transportasi
Kita bakal mbantu milih cara pengiriman paling apik miturut syarat detail. Liwat segara, liwat udara, utawa kanthi ekspres, lsp.

003


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan