Botol kontainer ndhuwur engsel PET 2 oz bening kanthi gulu 18-415

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk

Botol cair 2oz / 60ml kita digawe saka bahan PVC, sing transparan lan lancar luwih apik. Botol iku rata, sing bisa menehi sampeyan roso tangan lan efek tampilan rak sing luwih apik. Pundhak 20/415 bisa dilengkapi pompa semprotan, pompa busa, tutup sandal lan pancing portebel ing buntut. Sampeyan bisa nggantungake botol plastik ing endi wae sing dibutuhake, sing gampang digawa lan digunakake. Amarga kena radhang paru-paru koroner anyar, sampeyan bisa nggunakake botol kanggo kemasan disinfektan, digunakake ing plancongan lan kantor, utawa kanggo kemasan kayata krim tangan lan produk perawatan liyane.

001

Lamaran

Wadhah kasebut cocog kanggo macem-macem aplikasi lan pasar, kalebu:

Cairan

Luwih resik

Disinfektan

Krim tangan

Kabeh jinis liquid

Kanggo alasan keberlanjutan, produk iki bisa didaur ulang 100%, sing dadi topik sing apik kanggo dibahas nalika promosi lini produk sampeyan.

UKURAN

2oz

KAPASITAS ALIR

60ml

WARNA

Clear

MATERI / RESIN

PVC

Wujud

Falt

DIAMETER NOK / PANUTUP

20

GULU PUTUS

415

DIAMETER / WIDTH

45 / 32mm

Dhuwur

107mm

LENGTH ITEM

KC-145

Spesifikasi Fitur

1. Materi: PET. Bahan asli pancen murni lan anyar, lingkungan, cocog banget kanggo kemasan kosmetik, kemasan medis uga panganan.

2. Werna: Pantone warna utawa conto nyata kanggo referensi.

3. Printings: Print sutra, stamping panas lan offset, print label kertas utawa stiker plastik.

4. Tutup: Tutup plastik, sprayer plastik utawa pompa.

6. Paket: Sijine produk ing tas PP sing kapisah banjur dikemas ing karton.

Yen sampeyan duwe minat produk, hubungi kami tanpa wektu tundha.

FAQ

Q1. Apa macem-macem produk sampeyan?

1. Botol preforms saka 6g nganti 100g
2. Botol saka kapasitas 1ml nganti kapasitas 5000ml
3. Materi Botol: HEPT, PET, PETG, LDPE, PP, PS, PVC, PMMA (Acrylic)

Q2. Apa sampeyan produsen?
-Ya, kita wis ngasilake botol pet lan tutup luwih saka 5 taun.

Q3. Apa informasi sing kudu dakkandhani yen pengin njaluk kuotasi?
-Kapasitas botol sing sampeyan butuhake
-Wangun botol sing sampeyan karepake
-Siap warna utawa cetakan ing botol?
-Jumlahe

Q4. Apa sampeyan nawakake conto gratis?
-Ya, kita bisa nyedhiyakake sawetara pc sampel gratis kanggo sampeyan kanthi barang sing bisa diklumpukake

Q5. Pira dina rampung sampel? Lan kepiye babagan produksi massal?
-Biasane, 5-7 dina kanggo nggawe conto
-Kanggo produksi massal, biasane 20-30 dina sawise 50% pembayaran T / T sing ditampa.

Kapentingan apa wae, aja ragu-ragu ngubungi, matur nuwun kanthi sanget.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan