Botol heksagon PET 2 oz bening kanthi gulu 24-410

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk

Botol cair 2oz / 60ml kita digawe saka bahan PET supaya luwih bunder. Botol kasebut wujud bunderan heksagonal, menehi sampeyan pengalaman sing luwih apik lan efek tampilan rak. Pundhak 24/410 bisa dilengkapi pompa semprotan, pompa busa, sing luwih gampang digawa lan digunakake. Bisa digunakake kanggo reresik pawon, reresik siraman tanduran, kemasan produk perawatan rambut, lsp.

DSC_3129

Lamaran

Wadhah kasebut cocog kanggo macem-macem aplikasi lan pasar, kalebu:

Cairan

Luwih resik

Perawatan rambut

toko tukang cukur

Kabeh jinis banyu aqua

Kanggo alasan keberlanjutan, produk iki bisa didaur ulang 100%, sing dadi topik sing apik kanggo dibahas nalika promosi lini produk sampeyan.

UKURAN

2oz

KAPASITAS ALIR

60ml

WARNA

Transparan

MATERI / RESIN

PET

Wujud

Babak

DIAMETER NOK / PANUTUP

24

GULU PUTUS

410

DIAMETER / WIDTH

33mm

Dhuwur

103mm

LENGTH ITEM

KC-151

Spesifikasi Fitur

1. Materi: PET. Bahan asli pancen murni lan anyar, lingkungan, cocog banget kanggo kemasan kosmetik, kemasan medis uga panganan.

2. Werna: Pantone warna utawa conto nyata kanggo referensi.

3. Printings: Print sutra, stamping panas lan offset, print label kertas utawa stiker plastik.

4. Tutup: Tutup plastik, sprayer plastik utawa pompa.

6. Paket: Sijine produk ing tas PP sing kapisah banjur dikemas ing karton.

Yen sampeyan duwe minat produk, hubungi kami tanpa wektu tundha.

FAQ

Q1. Apa macem-macem produk sampeyan?

1. Botol preforms saka 6g nganti 100g
2. Botol saka kapasitas 1ml nganti kapasitas 5000ml
3. Materi Botol: HEPT, PET, PETG, LDPE, PP, PS, PVC, PMMA (Acrylic)

Q2. Apa sampeyan produsen?
-Ya, kita wis ngasilake botol pet lan tutup luwih saka 5 taun.

Q3. Apa informasi sing kudu dakkandhani yen pengin njaluk kuotasi?
-Kapasitas botol sing sampeyan butuhake
-Wangun botol sing sampeyan karepake
-Siap warna utawa cetakan ing botol?
-Jumlahe

Q4. Apa sampeyan nawakake conto gratis?
-Ya, kita bisa nyedhiyakake sawetara pc sampel gratis kanggo sampeyan kanthi barang sing bisa diklumpukake

Q5. Pira dina rampung sampel? Lan kepiye babagan produksi massal?
-Biasane, 5-7 dina kanggo nggawe conto
-Kanggo produksi massal, biasane 20-30 dina sawise 50% pembayaran T / T sing ditampa.

Kapentingan apa wae, aja ragu-ragu ngubungi, matur nuwun kanthi sanget.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan