Botol cair kothak PETG 17 oz jambon kanthi gulu 28-410

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk

Botol cairan 17 oz / 500ml digawe saka bahan PETG kanggo efek visual lan finish sing luwih apik. Awak botol persegi karo papat sudhut, menehi sampeyan pengalaman sing luwih apik lan efek tampilan rak. Pundhak 28/410 bisa dilengkapi pompa semprotan, pompa busa, luwih gampang digawa lan digunakake. Bisa digunakake kanggo reresik pawon, reresik siraman tanduran, kemasan produk perawatan rambut, lsp.

DSC_4547

Lamaran

Wadhah kasebut cocog kanggo macem-macem aplikasi lan pasar, kalebu:

Cairan

Luwih resik

Perawatan rambut

toko tukang cukur

Kabeh jinis banyu aqua

Kanggo alasan keberlanjutan, produk iki bisa didaur ulang 100%, sing dadi topik sing apik kanggo dibahas nalika promosi lini produk sampeyan.

UKURAN

17oz

KAPASITAS ALIR

500ml

WARNA

Jambon

MATERI / RESIN

PETG

Wujud

Alun-alun

DIAMETER NOK / PANUTUP

28

GULU PUTUS

410

DIAMETER / WIDTH

75 / 75mm

Dhuwur

115mm

LENGTH ITEM

KC-167

Spesifikasi Fitur

1. Materi: PET. Bahan asli pancen murni lan anyar, lingkungan, cocog banget kanggo kemasan kosmetik, kemasan medis uga panganan.

2. Werna: Pantone warna utawa conto nyata kanggo referensi.

3. Printings: Print sutra, stamping panas lan offset, print label kertas utawa stiker plastik.

4. Tutup: Tutup plastik, sprayer plastik utawa pompa.

6. Paket: Sijine produk ing tas PP sing kapisah banjur dikemas ing karton.

Yen sampeyan duwe minat produk, hubungi kami tanpa wektu tundha.

FAQ

Q1. Apa macem-macem produk sampeyan?

1. Botol preforms saka 6g nganti 100g
2. Botol saka kapasitas 1ml nganti kapasitas 5000ml
3. Materi Botol: HEPT, PET, PETG, LDPE, PP, PS, PVC, PMMA (Acrylic)

Q2. Apa sampeyan produsen?
-Ya, kita wis ngasilake botol pet lan tutup luwih saka 5 taun.

Q3. Apa informasi sing kudu dakkandhani yen pengin njaluk kuotasi?
-Kapasitas botol sing sampeyan butuhake
-Wangun botol sing sampeyan karepake
-Siap warna utawa cetakan ing botol?
-Jumlahe

Q4. Apa sampeyan nawakake conto gratis?
-Ya, kita bisa nyedhiyakake sawetara pc sampel gratis kanggo sampeyan kanthi barang sing bisa diklumpukake

Q5. Pira dina rampung sampel? Lan kepiye babagan produksi massal?
-Biasane, 5-7 dina kanggo nggawe conto
-Kanggo produksi massal, biasane 20-30 dina sawise 50% pembayaran T / T sing ditampa.

Kapentingan apa wae, aja ragu-ragu ngubungi, matur nuwun kanthi sanget.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan