HDPE bening 17 oz terus botol plastik semprotan kanthi gulu 28-400

Katrangan singkat:

Botol cair 17 oz / 500ml digawe saka bahan HDPE supaya kenceng lan kenceng. Awak botol genggeman, menehi pengalaman tangan lan efek tampilan rak sing luwih apik. Tembok botol bisa diwenehi label karo perusahaan sampeyan, lan pundhak 28/400 bisa dilengkapi pompa semprotan, pompa semprotan lan pompa busa, sing luwih gampang digawa lan digunakake. Bisa digunakake kanggo reresik pawon, reresik siraman tanduran, produk reresik lan kemasan liyane.


Detail Produk

Tag Produk

UKURAN

17oz

KAPASITAS ALIR

500ml

WARNA

Putih

MATERI / RESIN

HDPE

Wujud

Genggem

DIAMETER NOK / PANUTUP

28

GULU PUTUS

400

DIAMETER / WIDTH

103 / 50mm

Dhuwur

215mm

LENGTH ITEM

KC-160

Spesifikasi Fitur

1. Materi: PET. Bahan asli pancen murni lan anyar, lingkungan, cocog banget kanggo kemasan kosmetik, kemasan medis uga panganan.
2. Werna: Pantone warna utawa conto nyata kanggo referensi.
3. Printings: Print sutra, stamping panas lan offset, print label kertas utawa stiker plastik.
4. Tutup: Tutup plastik, sprayer plastik utawa pompa.
6. Paket: Sijine produk ing tas PP sing kapisah banjur dikemas ing karton.
Yen sampeyan duwe minat produk, hubungi kami tanpa wektu tundha.

FAQ

Q1. Apa macem-macem produk sampeyan?
1. Botol preforms saka 6g nganti 100g
2. Botol saka kapasitas 1ml nganti kapasitas 5000ml
3. Materi Botol: HEPT, PET, PETG, LDPE, PP, PS, PVC, PMMA (Acrylic)

Q2. Apa sampeyan produsen?
-Ya, kita wis ngasilake botol pet lan tutup luwih saka 5 taun.

Q3. Apa informasi sing kudu dakkandhani yen pengin njaluk kuotasi?
-Kapasitas botol sing sampeyan butuhake
-Wangun botol sing sampeyan karepake
-Siap warna utawa cetakan ing botol?
-Jumlahe

Q4. Apa sampeyan nawakake conto gratis?
-Ya, kita bisa nyedhiyakake sawetara pc sampel gratis kanggo sampeyan kanthi barang sing bisa diklumpukake

Q5. Pira dina rampung sampel? Lan kepiye babagan produksi massal?
-Biasane, 5-7 dina kanggo nggawe conto
-Kanggo produksi massal, biasane 20-30 dina sawise 50% pembayaran T / T sing ditampa.

Kapentingan apa wae, aja ragu-ragu ngubungi, matur nuwun kanthi sanget.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan