Botol kendi plastik HDPE 100 oz putih kanthi gulu 40-410

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk

Botol cair 100 oz / 3L kita digawe saka bahan HDPE, bahan lan finish sing luwih apik. Awak botol bunder, menehi sampeyan pengalaman sing luwih apik lan efek tampilan rak. Pundhak 40/410 bisa dilengkapi pompa semprotan, busa pompa, luwih gampang digawa lan digunakake.Bisa digunakake kanggo reresik pawon, reresik siraman tanduran, produk perawatan rambut, kemasan anggur, lsp.

DSC_4222

Lamaran

Wadhah kasebut cocog kanggo macem-macem aplikasi lan pasar, kalebu:

pil

Produk perawatan kesehatan

Teh

Wora

Produk bubuk

Kabeh jinis bahan garing

Kanggo alasan keberlanjutan, produk iki bisa didaur ulang 100%, sing dadi topik sing apik kanggo dibahas nalika promosi lini produk sampeyan.

UKURAN

100oz

KAPASITAS ALIR

3L

WARNA

Putih

MATERI / RESIN

HDPE

Wujud

Babak

DIAMETER NOK / PANUTUP

40

GULU PUTUS

410

DIAMETER / WIDTH

135mm

Dhuwur

270mm

LENGTH ITEM

KC-166

Spesifikasi Fitur

1. Materi: PET. Bahan asli pancen murni lan anyar, lingkungan, cocog banget kanggo kemasan kosmetik, kemasan medis uga panganan.

2. Werna: Pantone warna utawa conto nyata kanggo referensi.

3. Printings: Print sutra, stamping panas lan offset, print label kertas utawa stiker plastik.

4. Tutup: Tutup plastik, sprayer plastik utawa pompa.

6. Paket: Sijine produk ing tas PP sing kapisah banjur dikemas ing karton.

Yen sampeyan duwe minat produk, hubungi kami tanpa wektu tundha.

FAQ

Q1. Apa macem-macem produk sampeyan?

1. Botol preforms saka 6g nganti 100g
2. Botol saka kapasitas 1ml nganti kapasitas 5000ml
3. Materi Botol: HEPT, PET, PETG, LDPE, PP, PS, PVC, PMMA (Acrylic)

Q2. Apa sampeyan produsen?
-Ya, kita wis ngasilake botol pet lan tutup luwih saka 5 taun.

Q3. Apa informasi sing kudu dakkandhani yen pengin njaluk kuotasi?
-Kapasitas botol sing sampeyan butuhake
-Wangun botol sing sampeyan karepake
-Siap warna utawa cetakan ing botol?
-Jumlahe

Q4. Apa sampeyan nawakake conto gratis?
-Ya, kita bisa nyedhiyakake sawetara pc sampel gratis kanggo sampeyan kanthi barang sing bisa diklumpukake

Q5. Pira dina rampung sampel? Lan kepiye babagan produksi massal?
-Biasane, 5-7 dina kanggo nggawe conto
-Kanggo produksi massal, biasane 20-30 dina sawise 50% pembayaran T / T sing ditampa.

Kapentingan apa wae, aja ragu-ragu ngubungi, matur nuwun kanthi sanget.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan