Botol flat HDPE 1,7 ons ireng kanthi gulu 12-410

Katrangan singkat:

Botol putih 100ml kita digawe saka bahan HDPE. 100% merek anyar lan berkualitas tinggi. Digawe plastik, ora bisa digunakake maneh, tahan retak lan rusak. Bisa dicuci lan diisi ulang. Botol ireng bisa digunakake ing bungkus pewarna rambut, kondisioner lan sampo. Bisa digunakake kanggo nyebarake lan akeh cairan. Macem-macem ukuran lan gaya bisa dipilih. Desain mini, banget hotspot, cocog banget kanggo lelungan, tas tangan lan festival. Botol cilik bisa didaur ulang lan ora ana tetes banyu sing boros. Layanan OEM: Pencetakan layar sutra logo, Label kertas, Label plastik, bungkus shrink. Gampang digunakake lan diresiki. Ukuran cilik cocog kanggo lelungan utawa kanggo panyimpenan lan organisasi ing omah. Desain sampul dobel, ditutup kanthi kenceng kanggo nyegah bocor lan nyukupi kabutuhan panyimpenan.


Detail Produk

Tag Produk

UKURAN 1,7oz
KAPASITAS ALIR 50ml
Wujud Flat
DIAMETER NOK / PANUTUP 12mm
GULU PUTUS 410
DIAMETER / WIDTH 60/30mm
Dhuwur 110mm
LENGTH ITEM KC-040

Spesifikasi Utama / Fitur Khusus:
Spesifikasi Utama / Fitur Khusus: botol sampo ireng / botol minyak rambut plastik
Penanganan Lumahing: Nyithak Layar
Industrial Use: botol sampo hdpe / kemasan sampo
Bahan Awak: HDPE
Bahan Kerah: PP
Gunakake: botol kemasan produk rambut / plastik botol lotion
Tutup: Tutup plastik / tutup sandal / pompa / semprotan
Papan Asal: Zhejiang, China (Daratan)
Dianggo: botol kanggo produk rambut / botol cair
Werna: Warna khusus
Kualitas: Tingkat paling dhuwur
MOQ: 10000 pcs

Bayaran:
Cara Pembayaran: Transfer Telegraphic Advance (Advance TT, T / T)

Transportasi
Kita bakal mbantu milih cara pengiriman paling apik miturut syarat detail. Liwat segara, liwat udara, utawa kanthi ekspres, lsp.

1.7 oz black HDPE flat bottle with 12-410 neck finish (5) 1.7 oz black HDPE flat bottle with 12-410 neck finish (6) 1.7 oz black HDPE flat bottle with 12-410 neck finish (9)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan