0,5 oz (15ml) botol dropper oval PETG bening kanthi gulu 9-400

Katrangan singkat:

Botol gulung 0,5oz / 15ml kita digawe saka bahan PETG. Botol gulung kasebut oval lan rata. Botol tetes plastik kasebut nuduhake manawa bisa ditapis utawa diolah nganggo adesif. Logo sing dirumusake dening perusahaan sampeyan bisa digawe ing botol dropper mewah, kanggo nambah efek merek perusahaan sampeyan. Bentuk umume botol dropper kosong kompak, menehi sampeyan pengalaman sing luwih apik lan efek tampilan rak. Tutup kasebut nganggo tutup pengikat lan colokan penyegel kanggo njamin panyegelan 100% produk. Bisa digunakake kanggo kemasan eyedrops, kemasan minyak esensial, botol kemasan rokok elektronik. Ngemot tutup botol dropper.


Detail Produk

Tag Produk

UKURAN 0,5oz
KAPASITAS ALIR 15ml
Wujud Oval
DIAMETER NOK / PANUTUP N / A
GULU PUTUS N / A
DIAMETER / WIDTH 40 / 16mm
Dhuwur 55mm
LENGTH ITEM KC-008

Spesifikasi Utama / Fitur Khusus:
Spesifikasi Utama / Fitur Khusus: Botol dropper khusus
Penanganan Lumahing: Nyithak Layar
Industrial Use: botol dropper / botol plastik bening nganggo dropper
Bahan Awak: PET
Bahan Kerah: PP
Gunakake: Kemasan kosmetik / botol dropper cilik
Tutup: tutup PP
Papan Asal: Zhejiang, China (Daratan)
Dianggo: botol droplet / dropper kosong
Werna: Warna khusus
Kualitas: Tingkat paling dhuwur
MOQ: 10000 pcs

Bayaran:
Cara Pembayaran: Transfer Telegraphic Advance (Advance TT, T / T)

Transportasi
Kita bakal mbantu milih cara pengiriman paling apik miturut syarat detail. Liwat segara, liwat udara, utawa kanthi ekspres, lsp.

001 002 DSC_4057

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan